2022. Március 8: Trevelin Holding zrt. átadott 5% részvénycsomagot gyakorlatilag önmagának. "A Geraldton Invest Zrt. az Indotek Csoport része, így az adásvétel a cégcsoporton belüli
átstrukturálási folyamat része." Így ránézésre az MHB optimum a nagytulaj, de valójában Jellinek. Wáberernek és az MHB-nak eddig is többsége volt, (együttműködés esetén) így az egésznek semmi értelme nincs. Szerintem lesz itt még csavar a sztoriban........egyébként Jellinek abban érdekelt, hogy minél többet érjen a cég! Ő egy klasszikus befektető, nem a lepattanókból szedte meg magát. Ha mondjuk a high yield megvásárolja a trevelin részét, akkor Gyuri bának 49% lenne, ahonnan egy lépés az 51 :)
én is. Valamiért fontos volt neki. Vagy megy a hatalmi harc? Waberer érdekeltsége is szerzett plusz részesedést, csak Jellinek nem. Kérdés, hogy Jellinek kinek a pártján van, mert ha nem Tiborcz érdekeit képviseli, akkor közel sem ő a főnök... :)
Törölt felhasználó2022. 12. 02. 20:25
Azért kíváncsi vagyok, mit fog itt csinálni Tiborcz. Nem hiszem, hogy szimplán csak pénzt hoz a céghez, annál nagyobbat szokás dobni ilyenkor.
Alacsony volt a kerítés,átugrotta,most pedig elszabadult,de bitangul.Sajnálom is,mert bizonyosan orvosi eset.Összefüggéstelen,csapongó hazudozó,bármiáron figyelmet provokáló.Nem értem hogy lehet ilyen személyre gyerekeket bízni?Mindegy,túl vagyunk rajta…..
Keményen örjöng a fórumjában, beírásban lehagy mindenkit. Lehet hogy beteg, nem tudom, de ilyeneket tol: "Pocsék egy papír ! Már szégyenlem, hogy nem pl. appenin topikot nyitottam ! A volt férjemnek sok van appeninből, egy igazi luzer" "Az exem azóta piál, amióta appeninje van. 500 körül vette, de vizionált az elemző még 1000 körül is célárat. Becsapták őt nagyon."
Pedig nekem egész kedvesnek tűnt, nem is értem miért kellett száműzni. Ennek õrömére most már 3 Wabi topik is lett. Vajon melyiket érdemes kõvetni. :-)
Pártunk és kormányunk képtelen egy jogállamra hasonlító képződményt összeütni ebben a banánköztársaságban, hogy jöjjön az uniós pénz, és visszaerősödjön a forint. Ezt Waberers részvényesként is "köszönöm".
Törölt felhasználó2022. 12. 01. 23:06
Researcher, köszi, hogy naprakészen tartasz 2 éves cikkekkel. :)
Waberers topik befektetőknek