Mintegy 70-80 ezer fõ tüntetett ma azért, hogy Áder János államfõ ne írja alá a CEU ellehetetlenítését célzó törvénymódosítást. A Magyar Nemzet információi szerint azonban hiába: Áder - amilyen késõn csak lehet - aláírja a
" 1. kevesebben voltak, mint amire a szervezők számítottak"
Ez azért furcsa, mert szombaton még 32 ezer emberről lehetett olvasni. Végül több, mint duplája lett.
Ugyan nem vagyok fideszes, de biztosíthatlak, hogy ebből a tegnapi tömegből, amennyien szavazhatnak majd jövőre, le is fognak szavazni mind a 10 ellenzéki pártra. :)
"Ekkora tömeget már nem kell megmagyarázni"
mekkora tömeget? a választásra jogosultak 1%-a.
a magyar felnőtt lakosság kétharmada NEM IS HALLOTT a tüntetésről, aki meg hallott, nem azt, hogy ekkora tömeg volt, hanem 1. kevesebben voltak, mint amire a szervezők számítottak 2. lökdösődtek, fél éjszakára lezárták a körutat stb. vagyis: == csürhe.
Orbán számára az a politikai erő jelent veszélyt, amely országosan ismertté válik is és "kormányzásra képes" imidzset tud mutatni magáról. A tegnapi tüntetés ebből a kettőből pontosan nullát tudott felmutatni.
Ezzel nem a tüntetés célját vagy mondanivalóját értékelem le, csak próbálok realítást vinni a tömeg láttán maszturbálni készülőkbe.
Törölt felhasználó2017. 04. 10. 10:42
Ekkora tömeget már nem kell megmagyarázni
„Ez nem egy egyetemről szól, hanem az egész országról és annak szabadságáról.”
ó de csodás volna...
fideszesek merre vagytok? orbánt elzavarni, lerázni az igát?
"Autokrácia imádó fejjel nyilván nehéz megérteni, feldolgozni a választás lehetőségét."
de még mennyire, hogy így van!
vegyük pl. a németeknél a remekbeszabott szocdem párt, az SPD pár hete történt elnökválasztását: az EU-ból hazatért Schulz-ot 100%-al választotta meg a pártkongreszus a párt elnökévé - nem tévedés, tényleg 100%-al!!! szerintem az észak-koreai kedves vezető tutifix hogy azóta felvette már a kapcsolatot egy titkos csatornán Schulz elvtárssal hogy megkérdezze, ezt meg hogy csináltad elvtárspajtás?! - mert ilyet még én sem tudok mindig produkálni, a bk életbe!, - de azért gratulálok!
Az már csak a hab a tortán hogy Schulznak érettségije sincs (az é-koreai kedves vezető tehát iskolázottabb nála!!!), toábbá egyértelműnek tűnő gyanú van már arra, hogy visszaélt az EU biztosírtotta költségelszámolási lehetőségekkel...
szóval pny igazad van, egészen elképesztően szörnyűek ezek a mai magyar állapotok, nem is tudom hogy lehet az h. egyáltalán még életben vagyunk ebben az irtózatos orbánrendszerben!...szörrrnyűű!!
"Áder János a lehető legkésőbb, tehát a mandátuma utolsó napján írja alá 5 év múlva ezt a gyalázatos átlátszó törvényt." Ez persze csak játék a gondolatokkal. De a lényege hogy ez a 80 ezer ember reméljük hogy jövőre is tudni fogja kikre tegye a voksát majd! Persze addig is tovább "javítottak" az unortodox hívők az amerikai-magyar kapcsolatunkon.
Valószínûleg hiába tüntetett 80 ezer ember
Ugrás a cikkhez