MINDENKI ELFORDULT VONA IDENTITÁSÁT VESZTETT PÁRTJÁTÓL
MA MÁR A CORVIN KÖZ IS TÚL NAGY A JOBBIK SZIMPATIZÁNSAI SZÁMÁRA
Gabay Dorka
Nehéz helyzetbe került a Jobbik, a néppártosodási folyamat következtében a radikális szavazói és értelmiségi támogatói elhagyják, miközben belső feszültségek is gondot okoznak. A liberális és baloldali szavazóknak tett gesztusok sem segítettek a párt támogatottságának növelésében.
http://magyaridok.hu/belfold/mindenki-elfordult-vona-identitasat-vesztett-partjatol-2378080/
A népnek ellenségképet kell mutatni, de mindig csak egyet, mert ha egyszerre kettő van, már összezavarodik és nehezebben irányítható.
Egyszerű, primitív állításokkal kell kiállni az emberek elé és azokat addig ismételni – mindig csak ugyanazt –, míg a legbutább is álmából felkeltve visszamondja
jó világos 1milát meghagyná 12%-ban mondjuk már 7.hónapban kimeritem bejön egy 12%-ék -Sávosban voltunk már,ez egész más felépítésű, na mikor lecserélik a 12%-kot 24%-re jobban megértsed..::)) Persze azé nem egyszerű ember módjára beszélnek ezek..:):) Na meg a középosztály ebbe az 1 milló feletti fizetésben szolgál ítt több maradna az államnál azt jó látod Jó még ez JAVASLAT.. Nekem az az új ebbe,nem sávosban gond. Kimerítel egy SZJA adószíntet(12%) utána átveszik, beleteszik 24%-kosba..
-hát sehol nem veszik át a pénzt ingyen.. Mérhetetlen már ez nekem SZJA 24%-ék 1milió felett, ezt mondta Szél Berike..(na vegyük ezt ajánlatnak) ezzel sokkam kopik a Fizetésünk.. Nem tudom ráugrik-e a sajtó Hát nem esik egybe a dolog ellenzékről ne mondjunk rosszat. Volt már ítt sávos adózás is NA MOST EZ VÁLTANÁ FEL A Szél B. javaslat!!
Én ezt nem láttam még!! Tegnap este(22:30) Ballónál, Szél vázolt fel 12% 1 milkáig tart (különvette) többi már 24%-ról szól, amit te gondolsz nem láttam még! Szél ezt adta elő,volt ott a Vona,Karácsonyi nem érveltek ellene Na most ez a legújabb!!
VÁLASZTÁS 2018
MA MÁR A CORVIN KÖZ IS TÚL NAGY A JOBBIK SZIMPATIZÁNSAI SZÁMÁRA
Gabay Dorka
Nehéz helyzetbe került a Jobbik, a néppártosodási folyamat következtében a radikális szavazói és értelmiségi támogatói elhagyják, miközben belső feszültségek is gondot okoznak. A liberális és baloldali szavazóknak tett gesztusok sem segítettek a párt támogatottságának növelésében.
http://magyaridok.hu/belfold/mindenki-elfordult-vona-identitasat-vesztett-partjatol-2378080/