Látod ez megint egy "ütközési" pont.
Téged az zavar ha stadionra költünk engem pedig az ha olyanokra akik fizikailag alkalmasak munkavégzésre, de mivel nem tanultak esetleg nem akarnak dolgozni így munkanélküli segélyesek.
.
Erről is beszéltünk már mással,most szociálkapitalizmust akarnak a liberális elvtársak meghonosítani!
.
Olyan pedig nem létezik!
Én is benne lennék, ha MINDEN, mindenki számára fizetős lenne!
Kivétel nélkül!
.
Mert azt továbbra is ellenzem, hogy kiragadunk egy vagyonelemet és azt megadóztatjuk!
.
Mindet meg kell adóztatni!
.
Kezdjük a RV-el és a többi befektetéssel.
Legegyszerűbb, névre szóló, és valós értéke van.
Kezdetnek ezeket kell megadóztatni és megnézni mekkora lesz az ellenállás.
Amennyiben nincsen akkor kell szélesíteni a kört. Műtárgy,műkincs,ékszer, más vagyontárgy,nyaraló, stb.
Amennyiben ez is kevés utolsó körben pedig a lakóingatlanokra is ki kell vetni.
.
Mindre, értékhatár nélkül!
Ez így talán igazságos lenne.
Téged az zavar ha stadionra költünk engem pedig az ha olyanokra akik fizikailag alkalmasak munkavégzésre, de mivel nem tanultak esetleg nem akarnak dolgozni így munkanélküli segélyesek.
.
Erről is beszéltünk már mással,most szociálkapitalizmust akarnak a liberális elvtársak meghonosítani!
.
Olyan pedig nem létezik!
Én is benne lennék, ha MINDEN, mindenki számára fizetős lenne!
Kivétel nélkül!
.
Mert azt továbbra is ellenzem, hogy kiragadunk egy vagyonelemet és azt megadóztatjuk!
.
Mindet meg kell adóztatni!
.
Kezdjük a RV-el és a többi befektetéssel.
Legegyszerűbb, névre szóló, és valós értéke van.
Kezdetnek ezeket kell megadóztatni és megnézni mekkora lesz az ellenállás.
Amennyiben nincsen akkor kell szélesíteni a kört. Műtárgy,műkincs,ékszer, más vagyontárgy,nyaraló, stb.
Amennyiben ez is kevés utolsó körben pedig a lakóingatlanokra is ki kell vetni.
.
Mindre, értékhatár nélkül!
Ez így talán igazságos lenne.
VÁLASZTÁS 2018
MA MÁR A CORVIN KÖZ IS TÚL NAGY A JOBBIK SZIMPATIZÁNSAI SZÁMÁRA
Gabay Dorka
Nehéz helyzetbe került a Jobbik, a néppártosodási folyamat következtében a radikális szavazói és értelmiségi támogatói elhagyják, miközben belső feszültségek is gondot okoznak. A liberális és baloldali szavazóknak tett gesztusok sem segítettek a párt támogatottságának növelésében.
http://magyaridok.hu/belfold/mindenki-elfordult-vona-identitasat-vesztett-partjatol-2378080/