MINDENKI ELFORDULT VONA IDENTITÁSÁT VESZTETT PÁRTJÁTÓL
MA MÁR A CORVIN KÖZ IS TÚL NAGY A JOBBIK SZIMPATIZÁNSAI SZÁMÁRA
Gabay Dorka
Nehéz helyzetbe került a Jobbik, a néppártosodási folyamat következtében a radikális szavazói és értelmiségi támogatói elhagyják, miközben belső feszültségek is gondot okoznak. A liberális és baloldali szavazóknak tett gesztusok sem segítettek a párt támogatottságának növelésében.
http://magyaridok.hu/belfold/mindenki-elfordult-vona-identitasat-vesztett-partjatol-2378080/
Ugyan már. Nézd már meg, hogy mekkora áht hiányok voltak a szocik alatt, és mekkora van most egykulcsos adó mellett. Te tényleg nem tudsz elszakadni az álomvilágtól?
Rövid távon tényleg csökkentette a bevételt, de hosszú távon az állami nyugdíjrendszer kiadásait csökkentette volna. Ha
valami, akkor a nyugdíj tényleg hosszú távú. Most nagyjából négy-öt
évtizednyi felhalmozási és egy-két évtizednyi járadékszolgáltatási
időről beszélünk. De személyesen is ismerek 100 éves nénit, aki lassan
fél évszázada nyugdíjas.
Ez így óvodás színvonal. Magántulajdon volt, zsarolással ellopta. Ez tény. Az, hogy ti kommunisták még ezt a tényt is tagadjátok, még undorítóbb férgekké tesz titeket. Magas ívben szartok a magántulajdonra, ok, vannak ilyen szélsőséges ideológiak, de hogy még megpróbáljátok is tagadni, az mindennél undorítóbb. És akkor még jobboldali-konzervatívnak is hazudjátok magatokat. Ha jobboldali-konzervatív kormány kerülne hatalomra, az első dolga lenne ennek a lopásnak az összes felelősét börtönbe juttatni.
Sőt tisztelem az agyukat ÁLLAMIT TARTJÁK ELSŐNEK.. MIT KELL ÍTT FÉLRE DUMÁLNI!!! Én biztos nem csaltam ki az EMBEREKET MNYP-ba, hogy aztán Társadalombiztosítási(tb) fedezeted 25%-át oda beviheted... Óhh hát semmit nem ismertek Ti el!!!
Pontosan ezt tettem, mert polgár vagyok és nem alattvaló. Egyébként éppen ez volt az a mozzanat, amikor kiábrándultam a fideszből és inkább az elveimet és eszméimet tartottam meg. Az én hibám, hogy olyan polgári értékeket láttam bele a fideszbe, amiket nem képviselt.
Az egykulcsos ado nagyobb lyukat utott az allamhaztartason. A TAO sport tamogatasra mar 1000 milliard felett ( harmada a manyup vagyonnak ) koltottunk. Es azon minimalis bevetel sincs hisz a legtobbje viszi nem hozza a penzt. Es megse gebedtunk bele ezekbe. Igen kezelni kellett hogy az egykulcsos ado miatt 7% koruli allamhaztartasi hiany lett volna meg a kulonadokkal is. Orban eloszor Merkeleknel probalkozott hogy a manyup ne szamitson bele az allamhaztartasi hianyba. Nem jott ossze. Ahogy haladekot se kaptunk a 3% os hisny kuszobre se tovabb ( ez mpndjuk tenyleg a szocik sara. Kimeritettek a turelmi idonket ). De ahelyett hogy a 2/3 al strukturalis reformokat vitt volna vegbe vagy az ehykulcsos kulcsat emelte volna meg inkabb az egyszerubb utat valasztotta es benyelt 3000 milliard penzt es evi 4-500 milliard penzt ujra az allamkasszaba terelt. Igy mar belefert a hianyba. 2014ig lenyegeben nem rendbetette az allamhaztartast hanem a tarzalekok felelesevel tartotta egyensulyban. Azota meg beutott a nirvana es mar kurva kedvezo kornyezet van de megse csinalunk racionalis koltsegvezest es pluszos allamhaztartast hogy legyen kesobb ter ha beut egy kissebb krach a vilagban. Ez pl szerintem felelotlen dolog. Nemetek 4 eve pluszos koltsrgvetest tolnak. 80rol le is ment 60ra a gdp aranyos hiany pedig nekik nem volt felelendo 10% tartalekuk.
Biztos merő véletlen voplt,hogy a MANYUP-oknak kötelezően előírt mennyiségű pénzt kellet állampapírban tartani! (ezzel az állam működését finanszírozni! ). Tényleg nem érted? Akkor morfondírott még egy kicsit rajta!
VÁLASZTÁS 2018
MA MÁR A CORVIN KÖZ IS TÚL NAGY A JOBBIK SZIMPATIZÁNSAI SZÁMÁRA
Gabay Dorka
Nehéz helyzetbe került a Jobbik, a néppártosodási folyamat következtében a radikális szavazói és értelmiségi támogatói elhagyják, miközben belső feszültségek is gondot okoznak. A liberális és baloldali szavazóknak tett gesztusok sem segítettek a párt támogatottságának növelésében.
http://magyaridok.hu/belfold/mindenki-elfordult-vona-identitasat-vesztett-partjatol-2378080/