Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 03. 04. 09:57

USA-OROSZ háború  

"... NAGYON HALKAN, DE VÉGRE KI KELL MONDANI: AMIT LÁTUNK, NEM EGY UKRÁN–OROSZ, HANEM EGY AMERIKAI–OROSZ HÁBORÚ. " (Vona Gábor, Index-publicista, 2022. március 4.)

Igen, és ezt ma már egyre hangosabban kell kimondani.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2022. 03. 28. 17:05
Előzmény: #1057  Törölt felhasználó
Látod, egy lépéssel előttük járok. Tegnap mondtam már :)
Most jön az, hogy zseniális akadémikusok a Z-generációt átnevezik Omega generációra :)
Törölt felhasználó 2022. 03. 28. 17:03

Hazaárulás vádjával állnak bíróság elé a szökni próbáló hadkötelesek Ukrajnában

Az ukrajnai háború kezdete óta több mint 1700 hadköteles ukrán állampolgárt azonosítottak, akik illegálisan akarták elhagyni Ukrajnát. Tatyana Sapjan, az Állami Nyomozó Iroda kommunikációs tanácsadója elmondta, hogy Vinnyicja, Csernyivci, Odessza és Lviv régiókban több bizonyítékot találtak arra, hogy léteznek olyan csoportok, amelyek átcsempészik a határon a hadköteleseket.
A tanácsadó elmondása szerint ezekkel az emberekkel szemben büntetőeljárás indult elsősorban hazaárulás miatt – jelentette az Unian ukrán hírügynökség.
A Hős Béke-Nobeldíjas Szent Patrik meg küzd haláláig az Oscar gála bejelentkezésén.
Íme az ember urak.
Aki az embert egy másikra uszítandó vérebnek gondolja, aki ha nem teszi a parancsot, akkor bevágja a menhelyre minimum. És örülhet, ha nem altatják el.
Törölt felhasználó 2022. 03. 28. 16:55
Előzmény: #1055  emerald

Nekem is.
Z mint Zorro, a Disney-sorozatban néztem gyerekként.
Betegek ezek, ez nem normális már....
Mondtam nem, hogy nyomják már meg azt a piros gombot?
:)
Törölt felhasználó 2022. 03. 28. 16:53
Előzmény: #1052  Törölt felhasználó

Ez a szabadság?
Hogy most fogok egy Z-betűt és azt nem lobogtathatom az utcán a saját országomban, mert jön az általam és értem és az én adómból dolgozó/fizetett képviselőm, aki kitalál ilyen abszurd dolgot és fenyeget engem.
Kicsodák ezek az ember?
Ki ez a sok fax a világban, ki ez a sok barom a világban, de tényleg?
USA-ban a legfőbb bírói székbe várományos nő nem tudja megmondani, hogy mi az a "nő" a saját nézete szerint.
Ezek meg itt a Z-betűért szerintem többet adnak büntetést, mint egy olyan embernek, aki mondjuk szánt szándékkal eltöri egy másik állkapcsát. 
Ezek őrültek, ezek nem normálisak, ezek mentálisan sérült és beteg emberek.
emerald 2022. 03. 28. 16:49
De kis naív vagyok! Én meg azt hittem "Z" mint Zelenszkij....
Szegény emberek, azt se tudjuk mit jelent, de már büntetnek is érte! Eddig a "Z" mint Zorrót a spanyol hőst jelentette a gyerekkorom meséiből :)
Donqatto
Donqatto 2022. 03. 28. 16:45
Engem Zoltánnak hívnak, szégyellem magam 
Törölt felhasználó 2022. 03. 28. 16:43

Nem tudom, ki minuszol,  de ha azért teszi, mert röhögök a nyugati értelmen meg demokrácián és ez szerinte nem így van, akkor húzzon ki Z-betűzni a szeretet nyugati demokráciájába, ha meri a nagy pofájával!
:)
Törölt felhasználó 2022. 03. 28. 16:40
Figyeld a barmokat:
Ráti Emese 12 perce Németország betiltja a „Z” szimbólum használatát
Németország betiltja a „Z” szimbólum használatát, mert az Oroszország Ukrajna elleni támadásának támogatását jelképezi – jelentette a Reuters a német belügyminisztérium egyik képviselőjére hivatkozva.
Természetesen a Z betű önmagában nem tilos, de használata bizonyos esetekben Oroszország agresszív háborújának támogatását jelentheti – idézi a lap a képviselőt. A szimbólumot használó embereket Németországban büntetőeljárás alá vonják. Hozzáteszik: Bajorországban és Alsó-Szászországban már tilos használni ezt a jelzést. Ezekben az országokban akár három év börtönbüntetést is kaphat, aki így fejezi ki Oroszország támogatását az Ukrajnában indított háború miatt.
Csak demokratikusan!
A minden orosz ellenség után már a "Z" betű is ellenség!
Mi is a különbség az orosz ellenében?
Még csak három éves börtön jár, nem főbelövés a szólásszabadság - egyetlen Z-betű - hasnzálata miatt..
Juhééé!!!
És bravo!
:D
Törölt felhasználó 2022. 03. 28. 16:05
Előzmény: #1049  Törölt felhasználó
Köszi. A gépi fordítás nyelvi szörnyszülöttjei ellenére érdemes elolvasni a cikket.
Törölt felhasználó 2022. 03. 28. 15:54
"... Julija Szvyrydenko ukrán gazdasági miniszter szerint az orosz invázió eddig 564,9 milliárd dollárba került Ukrajnának – számolt be a The Guardian. "
.
p.s.: "és ezt miből számolta ki? talán matematikus ön?"

)
szieszta 2022. 03. 28. 12:35
Előzmény: #1046  Törölt felhasználó

Bezzeg a szlovákok!!! Lassan a nemzeti hősüket is átnevezik jánosíkról, zelenszijre. Jánosík betyár volt, kirabolta  a gazdagokat, a tótoktól csak ennyire telik.
https://parameter.sk/nyolcan-kaptak-dubcek-dijat-koztuk-az-ukran-elnok-zelenszkij-valamint-memoriam-kuciak-es-zbirka
Törölt felhasználó 2022. 03. 28. 12:07
Ma éppen Macron kapta a (S)soros intőt... :)... Boriszsza viszont "Kiváló Frizurá(d)ért" osztályfőnöki dicséretben részesült: 
.

Zelenszkij: Boris Johnson többet segít, mint a francia elnök
Törölt felhasználó 2022. 03. 28. 09:40
Előzmény: #1043  bigyula
Miért, mi (volna) a különbség (az aktuális helyzetben) a két szó között szerinted?
GYF-MZP2Gci 2022. 03. 28. 08:50
Törölt hozzászólás
bigyula 2022. 03. 28. 08:39
Előzmény: #1042  Törölt felhasználó
Nem is rendszerváltást szorgalmazott, hanem Putyinváltást.
Törölt felhasználó 2022. 03. 28. 08:34
Közben szóltak az "elnök"-nek is, hogy változott a program... 
.
Joe Biden cáfolja, hogy rendszerváltást szorgalmazna Oroszországban
szieszta 2022. 03. 27. 23:27
Előzmény: #1033  Törölt felhasználó
De mi lesz  *elens*kijjel? :-) a "z" nélkül.

Topik gazda

daxlisgyuszi
daxlisgyuszi
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek