Én egy hétről beszéltem az egy milliárdos forgalomról, de az 550Ft kedden kezdődött 450 milliós forgalommal, a többi napot már csak hozzá kellene adnod. Az 550 péntekig tartott.
De hogy kibővítsem a gondolataidat. Az illető olyan ember volt, aki havi egymilliót keres, majd egymilliárdért vesz ingatlanrésvényt, ami ezer havi fizetés, miközben ezalatt egy kiflit sem evett. Ezért nem publikus a kiléte.
Én továbbra is optimistán látom. Egy hét alatt több mint 1 milliárd gazdát cserélt 550 körüli áron. Egy kicsit mutyi jellege volt - de ezt már megszoktuk. Ezek alapján azt viszont leszögezhetjük, a bennfentesek ezen érték (550) FELET fognak kaszálni. Ezt már a hét elején megírtam, az-az, komoly támaszt jelent.
2-3 éve megvette tőzsdén kivül, aztán 2 évig nem is érdekelte,h átírassa a tulajdonjogot. Majd miután ezt megtette eladja a tőzsdén hónapokkal később pont azon az áron,amikor a tulajdonjogot érvényesítette. Lehet összerakni :) Miért nem azonnal adta el? Miért várt hónapokat? Úgy tünik,h tavaly ősszel azért érvényesítette,mert már megvolt a "vevő",de valamelyik félnek csak most volt szüksége ,h ezt realizálják. Jól átgondolt műveletek ezek.
Törölt felhasználó2019. 02. 09. 21:47
Előzmény:
törölt hozzászólás
Én nem látom olyan megalapozottnak a kijelentésedet. A cég leánya eladott,de a jelek alapján egy megbeszélt árfolyamon egyetlen ismeretlen vevőnek. igaz tőzsdei kerekedésben, de nem a piacra borította közvetlenül.
(UP)PENINN