"Rendkívüli tájékoztatásban közölte a Mészáros Lőrinc érdekeltségében
álló Konzum-csoport által irányított Appeninn tőzsdei ingatlancég, hogy
hat leányvállalatának stratégiai finanszírozását a Takarékbankhoz és
az FHB Kereskedelmi Bankhoz telepíti át az Erste Banktól, amely azért
továbbra is hitelezőjük marad. A hitelbiztosítéki nyilvántartás szerint
az említett leányvállalatok egyikén sincs jelzálogjoga az Erstének,
ugyanakkor az Appeninn-BP1047 Zrt. 880 ezer euróval adósodott el
a K&H-nál, a Bertex Zrt. 530 ezer euróval az Oberbanknál,
a Felhévíz-Appen Kft. 60 millió forinttal az UniCreditnél, a Curlington
Kft. és az Appeninn-Angel Zrt. pedig együtt 280 millióval az OTP-nél." ez meg egy éve. Ezzel rendezhette a tartozást. https://hvg.hu/hetilap/2018.02/201802_appeninn_altera_belso_korok
"Tovább bővítette ingatlanportfolióját a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett
Appeninn Nyrt., miután a Felhévíz-APPEN Kft. leánycégén keresztül
megvásárolta a Felhévízi úton - a Daubner cukrászda feletti területen -
található, több mint 800 négyzetméteres ingatlant. Az Appeninn számára a
vételár 7 év alatt megtérülhet, miután a bérletre vonatkozóan azonnal 6
éves, határozott idejű szerződést kötött a Pénzügykutató Alapítvánnyal.
A tranzakció tovább támogatja az Appeninn stratégiájának
megvalósulását, mely szerint jó adottságú, azonnal hasznosítható
ingatlanokkal bővíti tovább a vállalat ingatlan-portfolióját, ami
lehetővé teszi, hogy a kezelt terület átlagos kihasználtsága 95 százalék
felett álljon." ez történt 2016-ban(08.10.) https://www.portfolio.hu/ingatlan/iroda/7-ev-alatti-megterules-az-appeninn-legujabb-befektetesevel.235866.html
En is eladtam ma 45k-t 550-en, furcsa is volt hogy hiaba dobaltam 5000-vel a rv-t mindig lett ujabb 5000 vevo. Nem tudom vetelin lehet iceberg ajanlatot tenni? Nekem most lett elegem az Appi-bol, persze lehet, hogy egy oltari nagyot szivtam:).
akkor ezért volt minden, a bennfentesek meg még rácsatlakoztak ugyebár, faszaság, hát nem tudom gyerekek, érthetetlen az egész, opiba írtam: annyira hihetetlen h a 2/3-ra ez történik, bakker kb vesztett választás után lett volna ez, és annyira furcsa, mert a legjobb szopató, hiszünk, bízunk, 2/3 az árfolyam meg csak esik, senki nem hiszi, az meg csak esik, mit lehet ebbe a helyzetbe tenni, ebben a formában bármi lehet, mit akarnak, én már ezt sem értem, kinek jó ez...? Miért nem használják ki a 2/3-dot, mire várnak...? Miért hirdették ennyire h fasza lesz, ha nem az lesz, pénzük lehetne másképp is? Nem értem na, tényleg nem. Lassan felére esik, biztos h ez a legjobb forgatókönyv...? Biztos h a 2/3 tükrében nem lett volna ennél jobb...?
(UP)PENINN