Shit lovag! !! :) jót nevettem !! :) rancok végülis adják a hasonlatot :) csak nehogy a concorde legyen az ifjú anakin aki atall a sötét oldalra !!! ;)
Na, én meg benéztem. Holnap még csak péntek lesz! :((( Akkor viszont zsoltee.nak még igaza lehet! :)) Mármint hogy 30-ig felhúzhatják a konzum féléves miatt... Szalmaszál.
Előnyök: a rendszerváltás óta a legmasszívabb politikai támogatottság; rendelkezésre áll a világ minden pénze; ingatlanmennyország; Hátrányok: felment a tojás ára; soros; Józsi elhagyta a naptárt; soros Eredmények: malydnem lyó hejesírás egy preziben; majdnem jó bet¤t¤pus egy preziben; Józsi elhagyta Concorde telefonszámát;
Ezek az emberek nem azért vannak ott, ahol, mert nagyon tehetségesek vagy ügyesek, egyszerűen azért, mert ismernek "valakit". És ez meglátszik az egészen. Ha vállalkozók lennének becsődölnének, egy multitól kirúgnák őket, de itt amíg a párt hű katonái, addig mindent lehet. A kommunizmus is azért bukott meg, mert a főnököt beültették a melósok közé, az egyszerű melóst meg berakták főnöknek. Csak azt nem tudom megérteni, hogy annyi eszük nincs legalább, hogy szakembereket vegyenek fel, akik megcsinálják rendesen a munkát?
Jezus Krisztus a kereszten, olj meg most!!! Tenyleg ott tartunk, hogy ezek a szerencsetlen agyhalottak kidobnak egy javitott valtozatot, ahol meg mindig olyan betutipust hasznalnak amiben nincsenek hosszu ekezetes betuk?? Akkor amikor honapok ota normalis piaci hirre varunk, ezek ilyen faszsagokkal basszak el az idejuket, es meg igy sem kepesek egy prezentaciot osszerakni, amit egy altalanos iskolas is kepes megcsinalni? Es ezek akarnak tobb milliardos apportokat vegrehajtani? We are doomed
Szerintem az is kiolvasható, most miért nyomott az ár. Akinek sok a pénze, ezen vehet a jövőben kibocsátandó részvényt, azon vesznek olcsón ingatlant, amit majd a reális értékéntesznek be 970 körüli árfolyamon, és ténylegesen a vevő akkor kapja meg a részvényét, akkor bocsátják ki.
Ténylegesen ha 2019 -re a nettó vagyont duplázzák ( 60 -ról 120 milliárdra) és az egy részvényre jutó akkorra a mostani 410- ről 692 lesz, ez szerintem csak akkor lehet, ha a különbséggel a nagyobb összeget növeljük és azon aportálnak. Tehát e szerint nettó 60 milliárd értéket 970 Ft körüli áron kell az idén betenni! Ha tévednék, mondja meg valaki, hogy miben?
(UP)PENINN