Na nézzük hol tartunk! Tegnap az egyik rés felét betöltöttük, van még 4,5 ft 376-ig! Ezt meg kéne lépni, de persze mindenki erre vár, hogy utána megint kilő.. hmm! Vagy otthagyjuk mint az alsó rést, félig betöltve és megyünk északnak, hiszen hó vége és jönnek a hírek!!! Szóval majd meglátjuk! Persze nem adtam el semmit, időm se volt rá, meg ráérek 819-nél...! Koatinak próbáltam mutatni, mert nem ért semmiből, hogy hova vezet a kekeckedés! Persze közben Zsimo is bővített és ideges lett...! Azt már nem ragozom, hogy nem ilyenkor kell bővíteni..., de örülnék ha bejönne és irány észak! Meglátjuk....🙋♂️
kétféle szaggatott van. Szürke amit a program húzza segédként, hogy tájékozódni tudjak, ha később ránézek. Ebből is kétfélét láthatsz, mert kétféle fibo-val számolok. A színes szaggatottat meg én húzom meg, a Ta alapján kijött eredmények alapján, honnan hova mutatnak. Nem hasra ütés alapján!! Itt többe sz.vonalat is láthatsz egy pontra mutatva, ezt szeretem! Ezek különböző szakaszoknak a lehetséges kiterjedése Ta, fibo alapján. Persze nem lehet pontosan megmondani, hogy az pl. 385,5 legyen, mint ami érték kijön, de nagyon is irányadó!!! (pingvin és környéke:)..) A szaggatott végén a forduló és újabb szaggatott az új iránnyal, csak akkor reális, ha ténylegesen ott fordul, másképpen ott újra kell számolni, (színesekről beszélek)! Szürke szaggatottakkal nem kell foglalkozni!
nem csak volt még az és marad is,régen 15:20ig tartott a munkaidőm,biztos ez miatt alakult ki itt is:) Te csúnyán rászolgáltál,tettél érte nem keveset,ok egál:))
semmi gond ha kíváncsi vagy csak a belépőd volt zavaró:) harmada maradt meg. sokat tudok venni a korr.ban. pont a pozitív megnyilvánulásod vette el a hitem és optimizmusom:))
lehet nem bánt,de néha olyan mint ha nem mindenki értené az élcelődést vagy ha nem épp az ő irányába beszél már a részvény elleni támadásnak veszi. de mindegy is majd 1000 felett nem lesz ilyen gond:))
Nekem is gyanúsnak tűntél aztán kiderült, hogy csak egy szokás volt a "lapítás" Nálam is szokás a mentegetőzés, (hála neked) mert mindig engem gyanúsítgatsz az eséseknél. :) Ezzel egálban vagyunk :D
Oké oké ne harapd le a fejemet csak kíváncsi voltam :) Tehát a java részét kiszórtad.... És a hit meg optimizmus hol marad? Pont amikor már szépeket és jókat mondok.... :)
(UP)PENINN