Nem örülök én, látsz mosolyt?? Nem kell csesztetni a másikat, mert visszarúg a kutyakaja...Ennyi! Csati tető, alatta meg a rés...., valamelyiket leküzdjük... Ezért mondtam múltkor, hogy kéne a korrekció! Most már szarabb...! Meglátjuk.. https://invst.ly/qyme9
Ha csak szimplán a tükörképe lesz annak ami eddig történt akkor is 2,5 év múlva lesz 1170 nél!!!!!! Megérte a célárat 743 azóta csak javult sokminden!! A csapat a fundamentum a piaci lehetőségek!!! Itt meg mi megy jaj jaj jaj essen már mert nagyon megindult! Azt a csimorasszóját a kiskakas csípje megnek!!!!!!!
Én tudom, hogy ezt írtam, semmi negatív meg lebeszélés nincs ebbe szerintem. Ezért kérdeztem Zsimót miért mond nekem ilyeneket, hogy lebeszélem. Szerintem tök fain voltam tegnap :) Bízni kell a cégbe azt jónapot. Minden bajnok futó botlott már meg, de nem törődtek vele, leporolták magukat és futottak tovább míg bajnokok nem lettek :)
Mert eladják sokan az emelkedésekben és próbálják olcsóbban visszavenni,de mint látjuk sokan csak magasabb áron tudják visszavenni :D Mondjuk az elmúlt év távlatából nézve ez volt a kifizetődő. Remélem hogy ez a tendencia most változni fog :D
Eddig esett!!! Egy kiba.....ott korrekció nem volt benne felfelé! Csak az állandó lenyomás! Most hogy végre megindul fel mindenki azon imádkozik essen még!!!!! Úr ég milyen gyorsan megy fel!!!!! Ha mostantól ellentéte lenne az eddig esésnek akkor se szólhatnánk semmit! Aki belevett 200 nál örüljön a többiek végre olvadnak ki szépen! Miér ne mehetne fel?????
Minden második beírás korrekció lesz lemegy! Mikor lehet vissza venni! Esni fog! Beparáznak akik olvassák és elkezdik szórni!!! Ne csináljátok már!!!! 2,5 éve esik!!!! 1173 ról 193 ra!!! Hova essen már még???????????
(UP)PENINN