te kis anál-láver. :))) tudtam én, h a sok böri megváltoztatja az embert. de egye b@ssza, öregszünk, melegszünk. :) és bocs, h kicsit koccoltam de volt némi fennforgás amit le kellett rendezni, és mire visszajöttem már elvitte a kolera az előző topikot. ha nincs Mifi útbaigazítása még mindig ott bolyonganék bután a sok szakértő elmebeteg között... mondjuk arra jó volt visszajönni, h éppen minden fasza, még a végén Balunak sem kell zaciba vágni a családi ezüstöt és te sem akarod felvágni a csuklód a riherongy volt csajod miatt. :) (remélem közben nem jöttetek újra össze, vagy ha mégis, akkor tudd, h mindig is kedveltem. ;) )
Nyilvan itt kell keresni a pofajartatas okat. A jelentgetesben benne vagyok :) bevonulsz elsonek mer akko lerendezlek :) mondj valami malacsagot te allat!
Az igazságot senki nem szereti, ezért nem is kell hangoztatni. Magyarán csak az érdekes, hogy kardildó, meg páternoszter, meg tokjusu karagaga megmonddták, hogy 50. Kész!
Úgy kéné, hogy keresztbe feljelentjük egymást, hogy fedor is tudjon nosztalgiázni a régi szép időkről, amikor egy telefonnal bármikor elvitette a szomszédot :) és nincs kétségem, nagy részük kereskedik ML részvényekkel. Csak nagyon szarul :))
Törölt felhasználó2018. 04. 09. 21:55
Előzmény:
törölt hozzászólás
írok én is, írd meg nekem is vagy inkább írj te ha időd engedi a bluebalu1@freemail.hu címre, köszi
halkan jegyzem meg, hogy hasonlóan az igazságot írtam le és kibasztak majd 4 napra mert "személyeskedtem". szóval vigyázz a szádra mert baj lesz öregem. idejön az egyik lapátképű penetráns ...., jelent és már a lecsóban vagy
vazze, kicsit eltűnök és lemaradok egy új ellenségről? :) hol van már karidákó, tornagatya meg a többi retardált? :) signal sem írogatja már a fundásan 200 bölcsességeit? hogy a f@szba van az, hogy ilyenkor senki nem akar minket megmenteni?!? :)
Agyaltam rajta, hogy írjak az ilyen törmelékeknek, hogy milyen érzés ostobán és pénztelenül kuksolni az út mellett, ahol két hete még telepofával ordibáltak minden marhaságot. Szimplán azért, mert a helyzetet olyan profin mérték fel, mint egy döglött éticsiga. A szakmai hozzáadott értékét, miszerint 300, nem is kommentálnám. Szerencsétlenek. Minden keménytökű, hónapok óta kitartó kollégámnak meg fist bump.
Kíváncsi vagyok te hova várod. Én is várom egy jó helyre, nagyobb darabszámmal, elég jól elleszek, ha eléri :) Nem sajnálnám, ha elérné mihamarabb, de előtte még tuti lesz egy megálló, de inkább kettő.
(UP)PENINN