Áh nem bírja ez már holnap. Elesik a fibo szint majd, meg visszatér a csökkenő trendcsati aljára, ahol aztán a fordítótt sajot lángos alakzat miatt teszteli a 200 at, majd végüli elbukik. Május végére célár 50!
most kapott a holding 4 évet, hogy munkába is kezdjen, eddig "csak" rakták össze az elemeket... hiszem, hogy menni fog ilyen baromi erős politikai hátszéllel megspékelve... valszeg az "aranybánya már kimerült" (a semmiből indulva jelen árakra), de nagyon jó hozamlehetőséget biztosít a jövőben is... és masszívan elhiszem, hogy verni fogja a blue-kat árfolyam nyereségben...
Szerencsére Konzumban is sikerült kicsit keresni, Opimusban picit többet. Még az App-ban szeretnék és azt hiszem kihasználtam szerencsésen a lehetőséget. Ami mindenki előtt ott állt. Ki látta, ki nem.
hát már tavaly, csak akkor kevesebben hitték még el. Akkor ment a kivezetés, lufi stb örjöngés. "Mire észbekaptt a nép" már 500 volt. Na és ez az új garnitúra is várja a sokszorozást most.
Ezt jól látod! A BÉT közel egyenlő az ML-papírokkal. S A J N O S. De az alkalmazkodás képessége a legfontosabb. Értem én, hogy a Mol ilyen jó, olyan jó... de 10%-ért néha hónapokat kell imádkozni. Minek? Ha van jobb alternatíva.
Nem a német papírok megvannak és tartom is a mol az ami már erősen billeg nálam, mert láthatóan nemigen akarják 3K fölé tenni de még egy kicsit várok vele de amúgy igen, végeztem a bluek-kal ezen szinteken
(UP)PENINN