Persze. Nem én találtam ki, JG nyilatkozta. Eddig minden úgy halad ahogy mondta. Most eltűnt a politikai bizonytalanság a papírok körül, menni fog minden, mint a karikacsapás. Csupán ki kell ülni. Nekem van rá 5 évem...
Nekem TBSZ számlán van az Appi. 2023-ban férek hozzá adómentesen. Addig nem aggódom a kompenzáció miatt. Mondom, ötszörös nagyságú cég (ehhez kb. ötszörös árfolyam is dukál, de legyen csak négyszeres)
app és cig is nehéz kenyér lesz, mert csontig szétszopatták a tulajokat idén, opiba, konziba nem annyira, na most ez a szopatás csontig bennünk maradt, benne maradt mindenkiben, kérdés h lesz e kompenzáció...?
Azt mondtad nem érted miért az Opust húzzák annyira. Azért, mert oda várjuk Paks2 néhány 10 milliárdját és a Telenort pl. Rengeteg termelő vállalat van benne amik az idén ontani fogják a bevételt. Van Appeninnem is meg Konzumom is de a legtöbb Opus. Appiba is raknak ingatlanokat, ötszörösére szeretnék hízlalni a céget, hogy külföldön is felfigyeljenek rá. Azért, hogy a külföldi alapok belevegyenek, befektessenek. Jó lesz ez. Én már tavaly belevettem Opusba és Konzumba, nekem már most is NAGYON jó:-)) Appiba még mínuszban ülök, de nem félek a jövőtől.
Meglátjuk.Közben Origo:"NAGY LEHET A GAZDASÁGI NÖVEKEDÉSA gazdaság területére áttérve teljes mértékben kedvezően reagáltak a piacok arra, hogy a Fidesz-KDNP kétharmados többséget szerezhetett. A budapesti tőzsde egész nap pozitív tartományban mozgott. Az OTP, a Mol és a Magyar Telekom papírjai nagyon jól teljesítettek. Csaknem 15 százalékkal emelkedett a Konzum, az Opus, az Appeninn és a CIG Pannónia árfolyama"
Az ar nem lenne rossz,csak igazsagtalanul szar lenne az arany. A ket papir ara kozott sokkal jelentosebb kulonbseg volt mindig is,es csak a folyamatos esesek kozepette volt paritasban egy egy pillanatban. Most indenesetre erdekes,h nem birunk az opustol elszakadni emelkedesben sem.Az anno indulo bazisar is nagysagrendekkel magasabban volt iint az opusnak,es az egy napon utott ATH is. Kivancsi vagyok,mikor all helyre a rend ebbol a szempontbol.
Az OPUS zászló célára alacsonyabb, mint az Appeninn célára... Szóval a nagyon optimista verziónál az OPUS kifulladás okozhatja az App-nak is a kifulladását.
(UP)PENINN