Hi! Oké, csak jó lenne elejét venni annak, hogy a totális letámadás, mocskolódás, félelemkeltés a legfőbb politikai eszköz, programra, vitára semmi szükség. Pedig sajnos pont erre érkezett pozitív visszacsatolás.
De ugye nem azt akarod mondani, hogy kellett volna egy ellenzék, amely viszont-sorosozik, a médiájában naponta járat le lekezelő, mocskos stílusban politikai ellenfeleket, nem hirdet programot, nem áll ki vitázni? Ha ez lenne az új profi politika, akkor én abból továbbra sem kérek, kössz!
hát basszus erre azért nem számítottam, nem is írok erről többet, szerencsénk volt nem kicsi, mi volt itt január óta, te atya ég, én mindig mondtam és mondom h a tőzsdénél nincsen nehezebb munka, vér és verejték, aki bárkitől sajnálja a tőzsdei nyerőt...na az is egy nagy geci... mégis írok egy mondatot kontroll kellett volna, már 2010-ben is, senkinek soha nem szabadott volna, szabadna 2/3 adni egy többpárti demokráciában, nem is volt várható, az történt amit vártam h az ellenzék olyan szinten hozzá nem értő h nem is tényező illetve ellenzék...illetve orbánék profik, tudják miért és mit csinálnak, amivel nem mindenben értek egyet, sőt, profik amatőrök 10-1
(UP)PENINN