ismétlem... nincs alapjövedelem és tanulni, dolgozni kell... de kint Londonban is a mosogathatsz... szabad választásod van ! A politizálást hagyd meg másnak junior... ennyi ! Számunkra lezárult a politika, csak a papírok érdekelnek minket !
En nyugodt vagyok,mert tobb opusom van mint app,csak a logikanak ellentmond. Magasabbrol
estunk,joval kisebb forgalmakkal,ugyanarra esett az app,mint amire
emelkednie kellene,megis csak az esest kovette le husegesen. Emelkedesben meg nyogvenyelos. Opusnal aki valaha is vett a reszvenybol par perc mulva mar nyeroben van,itt meg meg rengetegen vannak akar 30% minuszban is.
Érdekes hogy ennyivel kisebb az érdeklődés. Lehetőség a beszállásra? Lesz ráfelhajtó hatása szerintem annak is hogy Opusba, Konzumba nem lehet nagyon beszállni csak felső limiten. Szerintem majd ide szédülnek páran, és ez fogja feltolni napközben limitre.
Áh, írtam egy véleményt, de töröltem. Nem kellene politizálni. Előre gondoltam, hogy ez lesz. reméltem a magas részvétel miatt nem merik meglépni. Hogy meri bárki azt mondani, hogy azért,mert nem találkozott fideszes szavazóval, csalás történt? Én meg egyetlen ellenzéki szavazót se láttam, mégis elhiszem, hogy szavaztak rájuk...
Sziasztok! Nagyon erosen elvalni latszunk az opustol. Mig ott euforia van vegtelen szamu vevovel,szinte semmmi eladoval, ahhoz kepest itt kb semmi. Erdekes...
(UP)PENINN