Tudom miről beszélsz. Jelenleg én is egy ilyen zutty-puttyban ülök, de akkor se adnám el ma, ha 10milla nyerőben lennék. Aztán azért verném a fejemet a falba, hogy nem tudok vissza szállni. Amúgy ezzel papírral voltam már 1,5milla pluszban és utána zutty-putty lett, de most bizakodom. Jók a kilátások, holnap már kikerülök a szarból és pluszos leszek.
bólogatok... agynélküli metalheart vagyok... de kifizetődő a számlaegyenlegemet tekintve... melóban viszont eladom az agyamat... az is kifizetődő... NO PROBLEM... :D
It is 1999 The human race has to face it They are confronted with the truth It's secret -- mysterious A surgeon said it in the news The human race is dying But the result is no disease Searching for you Metal heart -- metal heart They found it everywhere Metal heart -- metal heart Lifeless piece of steel
Lehet, hogy valakinek ekkora nyerő is elég. Pl. 500Ft alatt vette, stb. Jól kell tudni kezelni a portfóliót.. Sokszor estem abba a hibába, hogy nah lesz még 500ezer helyett 800ezer nyerő is.. 2millia helyett 4milla.. aztán zutty-putty mínusz lett :)
Törölt felhasználó2018. 04. 09. 15:26
Sziasztok! Már régóta olvasgatom a fórumot, amit igen sokszor hasznosnak találtam. Most azonban akadt egy kérdésem, amiben remélem tudtok segíteni vagy legalábbis ötletet adni, mert ilyenben még nem voltam. Kérdés, hogy miként lehet most erre a vonatra felszállni? Még békeidőben vettem az APP pakkomat, de bővítenék. Hova kellene, lehet beállni ilyenkor? Mármint operatívan milyen megbízással lehet itt valamit még összekaparni? Köszi előre is, ha valaki szán időt erre!
Igen látom, hogy vannak eladók. Csak nem értem mire adja el valaki most, hogy nyert a FIDESZ. Ebben a hurrá hangulatban, benne van egy jópár nagy %os UP. A nehezét kivárta (választások) és utána dobja. Na de mi lenne ezzel a világgal idióták nélkül?? :)
Átkerült egy mandátum - Változott a tegnapi eredmény
2018. április 9. 15:19
Magasabb feldolgozottsági szintet láthatunk a valasztas.hu weboldalon, ennek hatására pedig immár bizonyos, hogy a kormánypárt kétharmados többséget szerzett. A határon túli magyarok voksai pedig 134-re lökték a Fidesz-KDNP mandátumainak számát a korábbi 133-ról.
hihetetlen.... a sok skinny boy az utcán várt órákat a lmp-momi faxom tudja mire... holott csak ML papírokba kellett volna tenni anyucitól kapott zsebpénzt és legkésőbb 30 éves korában tényleg elmehetne "nyugdíjba".... elképesztő mit hagynak ki tömegével... de persze megértem, hogy kibaszott izgalmas lehet pici lófarokkal "világjáróként" Londonban makogva mosogatni...
Juj: "A P/BV módszertant használva, a fontosabb vagyonelemeket egyenként értékelve, az MKB számításai szerint a Konzum fair értéke az árfolyamra jutó egy részvény könyv szerinti értéke 2,13-szorosa. A Konzum egy részvényre jutó könyv szerinti értéke a 2017. évi IFRS konszolidált, nem auditált pénzügyi beszámoló alapján 1958 forint, így egy részvény fair értéke 4175 forint az MKB szerint, ez 21,5 százalékkal magasabb, mint a jelenlegi árfolyam."
(UP)PENINN