én azt gondolom, még előttünk a menet. Itt valójában még nem sok semmi történt meg a bejelentéseken kívül, gyakorlatilag változatlan az app mióta ML birtokolja. Nem véletlen, hogy majd teljesen vissza is adta korábban az ML emelkedést (440-ig mentünk le, ha jól emlékszem) szvsz lassabb lehet az emelkedés, de talán kitartóbb
és akkor ez az adrienke beírja h most veszek, de mégse v mégis, utána írja mikor bejött volna h mégse vettem, de majd most, vegyek...? nem vettem bocs, jaj és ezt ezerszer évek óta csinálja adrienkke 1990 v valami ilyesmi...sokszor úgy oda írtam volna neki h mindegy mit csinálsz, csak én ne tudjak róla...:) (elnézést mindenkitől)
sztem se... azt olvasom ki belőle, hogy nemigen van konkrét elképzelése, hogy mit szeretne... jó-jó értem, hogy "nagy pénzt", de ennél konkrétabb elgondolás szükséges... :D
na most az api a fekete ló, a többi holnap új csúcson kivéve ezt...vajon mire képes app annak tükrében h a többi csúcson lehet holnap, ki hova várja appot...? az 1173 csúcshoz képest...?
bocs, de már többször akartam írni, nem bántásból, de amit te és egy adrienkke v valami ilyesmi nevű fórumozó össze bír szerencsétlenkedni, arra nincsenek szavak...nyilván nem leszek ezzel népszerű nálad, de tény, ami tény, fölmerül főleg a másiknál h egy troll, mert h ilyen nincs...vegyek, ne vegyek, adjak, ne adjak, mi lesz most, mi nem lesz most...így tőzsdézni nem lehet...szerintem
(UP)PENINN