Azért ha megnézzük,hogy az informatika mekkorát fejlődött az elmúlt 50 évben és az űrtechnika,és képesek vagyunk ok-okozati összefüggések mentén gondolkozni akkor talán megsejthetünk valamit ennek a nagy kontrasztnak az okáról.
A Biblia szerint van változás , fejlődés és hanyatlás is,az élőlények ez alapján módosulnak,ez nem evolúció,a covid-ból sem lesz évmilliárdok múltán egy ló,de ha te ebben hiszel és az megnyugtat hát tedd,addig amíg nem jön el a számot adás ideje.
Gyuszika! : "Szóval azt nem tudod tagadni, hogy vannak emberek által készített űreszközök a föld körül repdesve?". Előre köszönöm a válaszod mindenféle személyeskedést nélkülözve és a tárgyra vonatkozólag. Oké?
Meg azt sem értem hogy Noé miért mentette meg a vírusokat a bárkáján vagy ott nem voltak ? LSimon László azt mondta a köztvben hogy az ateisták bomlasztanak az iskolában ahová a gyerekei járnak. Eröltetik ezt a keresztény zagyvaságot csak a fiatalok már nem vevök rá a tabletekkel a kezükben :)
"az ember életideje túl értékes ahhoz, hogy céltalan "nézelődéssel" meg lődörgéssel töltse". Te mondád! Na pont erre való a gondolkodás és a tudomány fejlesztése, hogy idézzem még egyszer: "az ember életideje túl értékes ahhoz, hogy céltalan "nézelődéssel" meg lődörgéssel töltse".
A gizai piramisok sincsenek benne a Bibliában, mégse vonható le ebből (átlagos "mennyiségű" intelligencia mellett), hogy azért nincsenek benne, mert nem léteznek/léteztek...
Tisztelt szentfazék fórumzó társak igazán szólhatnátok ennek a fránya Covid vírusnak hogy abba kéne hagyni az evolúcióját már végre mert ilyen nincs a biblia szerint :)
köszi, de mi jobban tudjuk, mire vagyunk (idén) kíváncsiak...:)... az ember életideje túl értékes ahhoz, hogy céltalan "nézelődéssel" meg lődörgéssel töltse.
és a bármilyen apró falusi helyi kávézóban az italpolcon kinn van a Magyarországon és Olaszországban (kizárólag ebben a két országban) világhírű Zwack Unicum. És persze lehet kapni Dreher sört ami a Dreher család odaszakadt ágának egy ottani terméke.
Hát persze, hogy értem. De nem tudom és nem akarom feladni a butaság elleni fellépést, még ha sokáig tart is. Ámbár ebben az esetben tudom, hogy reménytelen, de bízom "isten" segedelmében. :)
hát akkor tudod miről beszélek. amúgy a kb 200 házas falvak a legjobbak a környéken, ott megszállni, a helyi kisboltban vásárolni, a helyi kávézóban reggelizni, az többet ér az összes gagyi Firenzénél meg ilyesminél, érdemes arra fókuszálni
siena jól néz ki, különösen a főtér és környéke, én is szerettem pedig ott horpasztották be az autómat a drága parkolóban, san gimignanot viszont nyugodtan kihagyhatjátok, az a hely egy fos, na jó, messziről érdemes rávetni egy pillantást azért, de a városba bemenni csalódás, konkrétan gyorsfagyasztott pizzát sütnek a balatoni büfé színvonalú éttermekben, ha nem látom nem hiszem el
Tudomány és Csillagászat