Szívesen megmondom, ha előbb te is elárulod (és ki is fejted h. miért), hogy szerinted az Ember számára vajh' a Nap vagy a Föld a fontosabb égitest? Köszi.
Szerintem is jó, hogy ti hívők is itt vagytok, mert így legalább jobban megértjük a biblia és a vallás által korlátolt gondolkodás-módotokat. Neked amúgy geocentrikus, vagy heliocentrikus a világképed?
A topik gazdája ugyan lelépett, de a topik a rendeltetésének megfelelően műkődik azóta is... lásd eggyel lejjebb... persze a természettudományok szerelmesei is írhatnak ide, hisz' azok is a Tudomány-okhoz tartoznak... :)
Én meg írtam,hogy egész biztosan tévedsz ezzel a dologgal kapcsolatosan, és ki is fejtettem a véleményem,hogy miért is gondolom,hogy a "te tudományod" NEM AZ a tudomány,amire a topic gazdája gondolt! Azt is írtam,hogy nem szeretnék még egy ilyen topicot nyitni,mivel VAN MÁR! Itt!Ez! És totál felesleges lenne egy x-edik klón! Tetszik,nem tetszik az ír ide ,aki akar.Arról amiről akar. Elfogadtam,megértettem.Továbbléptem. Béke!
OFF Na-na! Te kis csibész! Látom ám,hogy próbálsz belehúzgálni egy jó kis off-kodásba engem is! Tényleg nincs egyetlen egy olyan topic sem,ahol hitbéli kérdésekkel kapcsolatban lehetne dumcsizni? Ott válaszolnék rá inkább.(Amúgy ez a vallás téma is érdekelne,csak nem itt!Mert nem itt a helye!Pedig lenne kérdésem hozzáértőkhöz.) Már eddig is épp elég sok, nem témába illő hsz-em volt,amit sajnálok is,de tényleg érdekelt a dolog,hogy miért pont itt esik ilyen sok szó a vallásról. ON
írtam néhánnyal korábban, hogy itt nincsen semmiféle offolás, mivel a Tudomány-ba minden olyan beletartozik, amiről itt szó esik. Ha neked ez nem tetszik - ami a szíved joga -, akkor nyiss egy ízlésednek megfelelő topikot.
Tudomány és Csillagászat