ádám mellbimbióval mi a helyzet? azokat milyen funkció céljábúl' teremtette a "teremtő"? ---------------------------------------------------- a dinoszauruszokat is megteremtette?, aztán kipusztította őket egy becsapodó meteorittal? egy mindenhatótól ez egy elég izzadságszagú megoldás, egy kisujjmozditással elintézhette volna az ügyet, egy gondolatsuhanással eltörölhette volna az akkori létező világot, de nem, neki a légkőr korommal elárasztása és az atmoszféra sérülése általi rettenetes kínhalál jobban tetszett! -------------------------------------------------- aztán amikor az emberi jellem se tetszett neki, akkor azokat is kipusztította egy "özönvízzel" ------------------------------------------------- mondjuk ebben az özönvizes mesében is roppant érdekes az a részlet, hogy pl a kenguruk hogyan is kerültek noe hajójára? és onnan hogy kerültek vissza ausztráliába! :)
Már megint nem válaszoltál az előző kérdésemre, csak szokás szerint, megint egy " aranyköpéssel" jössz elő. Tudom nektek ez a szokásotok, hogy mondjatok is valamit, meg ne is. Addig valóban nem érdekel isten, amíg be nem bizonyosodik, hogy van. Az , hogy te feltételezel valamit, az a te dolgod. Én is írok egy aranyköpést: "hinni a templomban kell".
Ha nem csak mondod,hogy várod,hanem tényleg várod,akkor jelentkezni is fog.Mondjuk,miután következetesen továbbra is kisbetűvel írod azt,hogy Isten,így nem tűnik számomra komolynak a kijelentésed.Pontosabban annyira tűnik komolynak,mint az egyik kis rokonom viszonya a hangszeréhez amin elmondása szerint nagyon szeret játszani,Heti két alkalommal van hangszeres órája vagyis kb 2 óra,ami ugye kötelező.Megkérdeztem tőle,hogy,otthon egy héten hány órát játszik a hangszerén,azt mondta egyet sem,és hány órát játszol a telefonon,az attól függ,meddig nem veszik el tőlem :)Vagyis bármeddig képes lenne játszani a telefonon. Badsector1,Isten majd akkor fog kopogtatni nálad ha az ő megismerése lesz számodra a legfontosabb az életedben,előbb nem !
Ejnye már bszki. Te írtad ezt: "Igen,valóban elhiteti valaki az emberrel ,hogy van Isten,ez pedig ,személyesen az Isten,és utána lesz hívő ". Milyen ajtónyitásról, meg felelősségről, meg rabszolgaságról hablatyolsz itt? Ha isten SZEMÉLYESEN hiteti el velem, hogy ő van, akkor elhiszem. De ha erre nem hajlandó akkor milyen felelősségem van nekem?
Tudomány és Csillagászat