Egyre több a hülye és ezzel szemben általános választójog van, ennek a demokráciának lassan vége lesz, mi magyarok már mutatjuk az utat a 3*2/3-os krumplikirályunkkal.
BOCS. ÍGY IS FOGALMAZHATTAM VOLNA, TALÁLTAK EGY DEMOKRATIKUS SZEMLÉLETTEL MEGÁLDOTT HÚGIT (na majd Ő be mártsa) na ezt fel szabad használni.. ez is vérzik minden szempontból! nem kóser ez valahogy.. nárcisztíkus (személyiség zavar) teljesen kitörli a személyiségét a Húga Ehhez Trumpot meg se kell kérdezni.. Ez hogy van, eszetlenül rágalmazhatok.. Ó hát nekünk(Demokratáknak) ehhez semmi közünk.. Úgy vegye magára ahogy akarja..::)))
"Visszatérve a témához egyre több embernek egyértelmű a csalás,az tény őket nem a Biden táborban kell keresni" Amerikában több helyen tüntetnek Trump és Biden támogatói is. Trump hívek választási csalást hangoztatnak, Biden híve meg az hangoztatják, hogy nem engedjük Trumpnak elcsalni a választást. Több politikai elemző is azt vallja, hogy a Biden támogatóknak van igaza és összességében is 4-millió szavazattal többen szavaztak eddig is Bidenre. Trump hiába erőlködik, ezt a választást már elbukta.
Szia Signal ! Biztos ,hogy vannak ilyenek is ,de azok ugyanolyan elvakultak ,mint a vérbalosok.Téged sem sorolnálak közéjük.Azért vannak normális Trumpisták is akár mennyire hihetetlen,sőt valószínű több mint Bidenes.Várjuk ki a végét a kocka el van vetve.
oh, köszönöm...:)... örülök, ha a világszemléletem másokban is jó rezgéseket kelt... (re: "good vibes"). Nehéz dolog a mai világban normálisnak maradni... már a puszta ép elme megőrzése is kvázi heroikus tett. Minden jót neked is. :)
Hát az azé nem Trump tette.. -Sőt milyen már az Trump testvére(unokahúgát) felhasználják ellene.. Annak meg se Istene gyűlöli,irigyli(Tele volt hisztivel)Trumpot le kell írni, na majd én megteszem!! Francba mindenre van kínálat, csak keresni kell (PÉNZÉRT MIRE KÉPESEK) -na erre is lecsaptak,na mire képesek rávenni az embereket.. Hát én LOJALITÁSSAL VAGYOK A DEMOKRATÁK IRÁNT.. mondja a húgica..
"egyre több embernek egyértelmű a csalás" Mármint egyre több trumpista ennek a(z egyelőre) feltételezésnek az önismétlésével hiteti el magával, és így fojtják el a pszichikai frusztrációt, amit az okoz, hogy 2 napja még úgy keltek, hogy az szavazott, akit szerettek volna, és most ez elúszni látszik.
Bocsánat ha kellemetlenséget okozok azzal,hogy megszólítalak ,ebben a közegben lehet kicsit égő,ezt már máson is érzékeltem,de meg kell mondjam az írásaidat olvasni felüdítő és egyben reménykeltő élmény.Itt nem konkrétan az utolsóra gondolok hanem általában.
TRUMP VAGY BIDEN ?, SZAVAZZANAK.