Áhh kevés már Ő ahhoz..Összes pénze rámenne esetleg.. na még akkor is kétes várjál az lenne a neve!! szerintem új választás elszállt nyomós érv meg a fiókba EL SE ÉRTE..
neked nincsenek, lenéztél több ember előtt, van akkor lelkiismereted.. na én abba nem hiszek.. megmondom én én egy ÁRVA SZÓVAL NEM BÁNTOTTALAK. na de majd eladod Te magad.. Mért annyi baloldalival dolgozok még ma is.. Nagyon ki volt ez dolgozva ez a levélszavazat lopás.. na ennyit röv. De hát feleslegesen írok nem válaszolsz megmondtad kerek perec.. na ez van (Te nem nézel állampolgárnak) nincs az Rád bízva még egyenlőre. MÁSIK JOGCSORBÍTÁSA NA AZ NAGYON MEGY.. ÉN SENKINEK NEM VOLTAM A TERELŐ KUTYÁJA..SOHA NEM IS LESZEK..
Üdvözöllek Drága Userem ! A Babosko30 már barátibb megszólítás ,mint az "Ez",ezért külön hálás vagyok ,de csak egy baráti jó tanácsot ha adhatok, ne riogasd a fórumozókat a fóbiáiddal ,mert hiteltelenítik az amúgy értelmes írásaidat.El kell fogadd ,hogy nem csak egy személy nem ért veletek egyet, nem lehet mindent az ő számlájára írni többen vagyunk.Visszatérve a témához egyre több embernek egyértelmű a csalás,az tény őket nem a Biden táborban kell keresni.A fideszes snittre nem reagálok több fórumozótársamnak már kifejtettem az álláspontomat erről ráadásul nem ide tartozik.
Ezt se értem ebbe mi a poén Rokonát felhasználták a Demokraták írjon már róla.. Arról nem szól a szerző.. -hogy volna már mindegy.. Ez már előre kitervelt kampány lejáratás része!!
Te kezdted Gézám ,én egy plusszal nyitottam feléd a humoros 2. beírásodra ,de természetesen azóta visszavontam.Most viszont olvasom a többieket is úgy látom van termés rendesen.
De várj még van csavar. Ugyanis amcsiknál a katonák szavazatainak több idejük van hogy beérkezzenek az ő szavazataik. És a katonák elvileg inkább republikánus pártiak. Tegyük fel Georgiában kikap minimálisan most Trump a levélszavazatok végén ( alig 2-3000 lehet majd max a különbség bármelyik fél javára ). Utána az is előfordulhat hogy nem csak különböző államok esetén mást követelnek ( Arizona számoljanak meg minden szavazatot, Gergia állítsák le a szavazatokat ), de még az is hogy UGYANAZON államban vált nézetet és kedd-csütörtök még "álljanak le" mert vezetek, pénteken meg "számoljanak meg mindent" mert rosszul állok de a katonák szavazataival még fordíthatok. . Ettől függetlenül persze mindenhol mindent meg fognak számolni persze.
Pontosan. Orbánnál is ugyanez lesz. Sőt, sokkal roszszabb, mert ők gátlástalanabbak is, és itthon már lebontottak/Fideszesítettek minden demokratikus, jogállami intézményrendszert, nincsenek fékek, ellensúlyok.
TRUMP VAGY BIDEN ?, SZAVAZZANAK.