Bocs elszámoltam a 3 államot. Nekem 269-re jött ki velük, így valóban megvan az elektori többség. Eddig 2 államban vannak problémák, Arizonában és Wisconsin-ban. Ott valszeg felülvizsgálat lesz.
Itthon sem volt semmi.Volt elég ukrán meg romániai kamuszavazás.Aki nyer az nyer max. a masik hőbörög egy darabig amíg le nem állítják akár saját párton belül.. Pénz,pénz és pénz,... ez a lényege.
Meglátjuk.Szerintem minden csoda 3 napig tart.Itthon nálunk 1 napig sem.De még korai erről beszélni szerintem bármi lehet kint.Az EU nem csinált semmit velünk évek óta, ebből gondolom hogy az usa sem fog.
Jogos igen ez érthetetlen.Teljesen egyértelmű volt Pl.Michigan is a sok levélszavazat lassan jön-a fiam aki 18 éves ezzel jött haza a suiból .Ott kint meg fogalmuk sem volt?
Törölt felhasználó2020. 11. 04. 20:39
"Török Gábor: Nagyon úgy néz ki, hogy Biden nyer. Nagyon szorosan - már ami az
elektori helyeket illeti, hiszen országos összesítésben lehet akár 3
millió felett is az előnye, csak az nem számít. A szenátusban
republikánus, a képviselőházban demokrata többség valószínű, bár itt is
lehet még változás. A jogi viták elkerülhetetlennek látszanak, nagy
valószínűséggel szavazatok is újraszámolnak majd, és minden bizonnyal
Trump elnök megépíti a "legyőzni nem tudtak, elcsalták" narratívát. De a
lényeg: új helyzet lesz a Amerikában és a világban is - s ha tényleg
így lesz, a magyar politikát sem fogja elkerülni." Török Gábor is finoman arra számít, hogy Biden idecsap a magyar politikának. Amúgy nem kell azt hinni, hogy kicsik vagyunk, Biden nyíltan lediktatúrázta a magyar rendszert és tenni is fog ellene, hogy az ilyen jogállami normákat nem tisztelő országokat, csírájukban lefojtsa.
3 millióval többen szavaztak Bidenre, azért ahhoz szerencse is kell, hogy valaki ezt electori helyenként megfordítsa. Egyetlen kihívóra sem adtak még le ennyi szavazatot egyetlen választáson sem. Durva lenne ha innen nyerne Trump.
Csak azt nem értem, hogy Bidenen és Trumpon kívül senki sem tudta, hogy az semmit sem jelent. :) Ráadásul nagy lakosságú helyeken is Biden volt a jobb és onnan később jöttek az adatok.
TRUMP VAGY BIDEN ?, SZAVAZZANAK.