Nem tudom...szerintem is lesznek kemény napok nekik itthon.De nem hiszek már abban, hogy nagyon beleavatkoznak a dolgainkba.Nagyon kicsik vagyunk odaátról nézve.
és esetleg Pennsylvania Bidennek, de ott nagynak tűnik a különbség. Gyakorlatilag 2 kis esély Bidennek és egy közepes (Georgia) amiből bármit visz nyer, illetve a kiélezett Nevada ami majdnem 50-50 és ha ezt viszi is nyer. Külön külön mind jó már neki.
illetve a 2 billegő ami még fordulhat főleg Georgia Bidennek.(esetleg NC, de az nem valószínű) Ha Biden nem viszi el a levélszavazatokkal Georgia-t és Trump valahogy hozza Nevadát akkor nyer Trump. Ezt árazzák szerintem. A 2-ből 1 elég Bidennek.
Nemcsak azok nincsenek meg még, hanem - ahogy nálunk is - a kisebb körzeteket már megszámolták, most a városi, nagyobb körzetek hiányoznak már csak, ahol Biden jellemzően erősebb.
Részemről ez a nap a tévedésekről szól. Én ennyit még nem tévedtem egy év alatt se, mint ma, szinte mindenben mellédurrantottam. Megyek és megemésztem a fradimeccs alatt, ott aztán végképp nem akarok tippelni :)
Most számolják a jogszerűen leadott szavazatokat. Bármilyen nehéz is trumpnak felfogni, a levélszavazatok számlálása időigényesebb a normál szavazatoknál.
TRUMP VAGY BIDEN ?, SZAVAZZANAK.