Biden borítani fogja azokat az ügyeket ami az usa titkosszolgálatának birtokában van Magyarországról. Trump állította le ezeknek az ügyeknek a kiszivárogtatását. Én nagyon várom, hogy mi van az usa titkosszolgálatának kezében rólunk.
Bocsánat igazad van,csak telefonon néztem ami nem írja ki a hozzászólások számát.De ha megnézed rögtön alatta Decis beírását érteni fogsz.Így természetesen tárgytalan.
Ez azért kérdéses szeeintem...Bár Szíjjártó video biztosan átüti az öreg Biden ingerküszöbét... Valljuk be jogosan.Ez erős volt külügyestől és teljesen értelmetlen reakció.
"Marco Rubio, floridai republikánus szenátor, szintén a Twitteren, nem nevezte néven az elnököt, de úgy fogalmazott: "az elnökválasztás eredménye azt követően lesz ismert, hogy valamennyi jogszerűen leadott szavazatot megszámláltak"."
Bidennek áll a zászló jelenleg. Azokat az államokat ahol jelenleg vezet behúzza, akkor vastagon nyerni fog, de nem is kell mindet hoznia akkor is nyerni fog. Biden nyer, akkor Orbán megy a lecsóba.
TRUMP VAGY BIDEN ?, SZAVAZZANAK.