Kellően alulértékelt, fundásan/technikailag izgalmas papírokat monitorozunk. Megosztjuk egymással kiválasztási módszereinket, kutatómunkát végzünk, elemzéseket olvasunk, ötletelünk. Bárkit szívesen látunk, aki már külföldi piacokon tapasztalt trédernek számít, vagy aki ebbe az irányba kacsingat.
Most a MAT-ot figyelem, mert lehet, hogy fordul: https://tvc-invdn-com.akamaized.net/data/tvc_017468255070a61a73bd142efb23daac.png Majdnem teljesen betöltötte a felvásárlási pletyka után keletkezett rést korrekció nélküli csökkenéssel, így szép tér van benne felfele egy korrekcióra. A 16.5. - 17.5 közé felmehet (fibo szintek)
Rendben, majd figyelem. Ma eddig úgy néz ki ismét jó napjuk lesz a tech részvényeknek. Néhány százalékos pluszban vannak nyitás előtt. A Trivago vezet a keddi listámról a maga +12%-ával.
Én is aktívam figyelem, két kört már megjátszottam benne. Most viszont nem vagyok biztos, hogy mi lesz 5-nél. Sanszos, hogy lenéz odáig. A gáz se néz ki túl jól.
Amennyiben SWN 20171110 óta egy abc korrekciós hullámot formál, akkor most van a c hullám 3/3/3-ban. 5,3-ig simán leeshet. Ha leszakítja a 20171026-i 4,9-es aljat, akkor nálam az a legvalószínűbb, hogy 3,x-ig esik.
Nem baj az, néha van úgy, hogy a lelki terhet jobb érzés ledobni, mint az elszalasztott lehetőséget sajnàlni. Az éven szép, tanultam ebből is, hadd menjen, amerre akar. 😁
Top picks