Magyarországon a lakossági befektetők körében rendkívül népszerű volt az utóbbi időben az inflációkövető állampapír (a PMÁP-sorozat). Szinte mindenki ebben ült, a magas inflációs évek (2022-ben 14,5, 2023-ban 17,6 százalék volt az éves átlagos infláció) után ezek a papírok remek hozamot fizettek, védtek a pénz elértéktelenedése ellen. Ugyanakkor 2024-ben már csak valahol 3,7 százalék körül lehet majd az éves átlagos infláció, azaz hamarosan a hozamok is hirtelen visszaesnek.
380-an bezárodhat ma, mondjuk ezt nem gondoltam volna..hihetetlen....mincs mit, mindig fdigyeld a klubb ajánlásait a legjobb ha mindhárom elemzőnk vételt javasol.
Az olajár emelkedett, a WTI nyersolaj ára az európai piacok nyitásakor 0,52 százalékkal állt magasabban a nemzetközi kereskedelemben hordónként 70,44 dolláron, a Brent ára pedig 0,49 százalékkal ment feljebb 73,54 dollárra.Az arany spot ára 0,13 százalékkal csökkent unciánként 2643,82 dollárra. A dollárindex 106,93 ponton áll, változatlan. Az eurót 0,09 százalékkal jegyzik erősebben 1,0500 dolláron.
Ez a cikk szerintem nem fedi a valóságot. Ameddig nincs egy kettős adóztatást elkerülő egyezmény elfogadva, szerintem nem fognak sorban állni, hogy velünk üzletelhessenek. Az üzletemberek közül kiemelt Péterffy Tamás pedig a tárgyalás óta összecsomagolt és a közép illetve kelet-európai ügyfeleik már nem Budapesthez tartoznak, hanem Írországhoz.
Jó reggelt! USA futures S&P +0,11% Dow +0,17% NASDAQ +0,05% Ázsia Nikkei225 -0,5% Hsi +0,88% Vix +8% fokozatosan nő napok óta a félelem index. Shitcoin beadta a déli irányt. Hátha jó jel ez a tőzsdéknek.
Országos előrejelzés: szerda estig A változóan felhős ég mellett az ország legnagyobb részén legalább néhány órára kisüt a nap, a látási viszonyok is javulnak, de az északkeleti, keleti tájakon borult maradhat az ég. Csapadék nem várható. Többnyire mérsékelt lesz a délire, délnyugatira forduló szél. A hőmérséklet délután általában 6, 12 fok között várható, de északkeleten, keleten ennél hűvösebb is lehet. Késő estére 0 és +6 fok közé hűl le a levegő.
Boldog névnapot az Augusztáknak ! Auguszta névnap március 29-én és december 18-án van a hagyományos naptárakban. Az Auguszta név a latin eredetű Augustus férfipárja. Az Augustus név magyar formája az Ágost és Ágoston. A név jelentése: magasztos, fennkölt. Névváltozatai: Augusztina, Ágosta.
Nem semmi Raus Úr, figyelni fogom.Hát ott semmi jót nem jósolok, talán ha vmi hír támasztaná az árfolyamot.Az is gond, hogy aki veszteséget realizál az adó miatt, nem biztos, hogy ott veszi újra magát.
Nek tudom annyit mondott h 90% full pénzének benne messze lesz még s teteje Toka Ur De ő amcsi speka szóval nem biztosíték Jósda na mit szólsz delta ma már 61-63 rés tetejét nyalta Holnap lesz lejjebb kb
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA/Nacky