Topiknyitó: Toka 2024. 03. 05. 13:01

Toka Club/Geri-inv/Labanc TA/Nacky  

Üdvözlet a Toka Club-ban.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Nacky vasárnap, 11:39
A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón.                                                                                                                                                                            Nyerőszámok:13 (tizenhárom)41 (negyvenegy)49 (negyvenkilenc)53 (ötvenhárom)58 (ötvennyolc)Joker: 197350                                                                                                                                         Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt;                                                                                                     4 találatos szelvény 22 darab, nyereményük egyenként 2 528 275 forint;                                                     3 találatos szelvény 2870 darab, nyereményük egyenként 20 400 forint;                                                         2 találatos szelvény 83 114 darab, nyereményük egyenként 2710 forint.
Toka
Toka vasárnap, 10:32
A köménymagot hagyományosan alkalmazzák a gyulladásos bélbetegségek, például a gyomorhurut vagy a vastagbélgyulladás kezelésére. A köménymagban található vegyületek, például a kuminál és a karvon, fájdalomcsillapító hatással rendelkezhetnek. Ezek a vegyületek képesek gátolni a fájdalom receptorokat, és enyhíthetik a menstruációs fájdalmat, fejfájást vagy izomfájdalmat. A köménymag stimulálhatja az immunrendszer működését és növelheti a szervezet ellenálló képességét a betegségekkel szemben. A benne található antioxidánsok erősítik az immunrendszert és segítenek a szabadgyökök semlegesítésében, amelyek károsíthatják a sejteket és gyengíthetik az immunrendszert.Már nagyanyáink is a beteg lábadozásakor, esetleg gyomorbántalmakra is köménymaglevest adtak a betegnek. De van, aki csak az ízét kedveli, és azért fogyasztja.
Toka
Toka vasárnap, 10:29
Előzmény: #9013  GERI-inv
Bab nem tul jo, inkább a koménymagos tojáslevest javasolnám.Dr Toka
GERI-inv
GERI-inv vasárnap, 09:44
Jó reggelt:)
Reggelire zöldbab levest ettem :) Szeles hideg időben nagyobb kedvet csinál, hogy kimozduljak. Sajnos a zsíros dolgok miatt 2 napja nospan élek… úgy érzem túllőttem vele magam. Szóval marad a diéta. :(
Nacky vasárnap, 09:19
2024. december 15-től 2025. március 31-ig Békéscsaba—Kétegyháza állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a 120 Budapest—Szolnok—Békéscsaba—Lőkösháza vasútvonalon a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.                                                                                            A MÁV közlése szerint, a 7544, 7546, 7545, 7543 és 7553 sz. vonatok helyett Békéscsaba−Lőkösháza viszonylatában a fentebb jelzett napokon vonatpótló autóbuszok közlekednek.                                                                                                                                                               Felhívják az utasok figyelmét, hogy Kétegyházán a vonatpótló buszok a Szent Imre utcai autóbusz megállóhelyen is megállnak!
Nacky vasárnap, 09:13
Országos előrejelzés: szombat estig                                                                                                                         Túlnyomóan borult lesz az ég, majd délután északnyugat felől kezdhet el szakadozni a felhőzet. Többfelé várható csapadék, délen egyre inkább eső, néhol (nagyobb eséllyel a Mecsekben és a Bács-Kiskun megye déli részén) átmeneti ónos eső is, míg északabbra havazás valószínű. Síkvidéken inkább csak vékony, néhány cm-es olvadozó hótakaró alakulhat ki. Főként északnyugaton lehet élénk a délies szél, majd délutánra ott is mérséklődik a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet -1 és +4 fok között alakul, fagypont alatti csúcsértékekre az Északi-középhegység térségében lehet számítani. Késő este -2, +3 fok között alakul a hőmérséklet.
Nacky vasárnap, 09:12
Boldog névnapot a Valéroknak  !                                                                                                                             A Valér latin eredetű férfinév, a Valerius nemzetségnévből. Jelentése: erős, egészséges .Női párja: Valéria.
Toka
Toka szombat, 22:08
Németországban súlyos munkaerőhiányra figyelmeztetnek az egészségügyi szakemberek, ha a szírek úgy döntenek, hogy tömegesen térnek vissza hazájukba – írja a Der Spiegel. Példaként hozták fel, hogy 5758 szíriai orvos dolgozik a német egészségügyben. Legtöbbjük vidéken.
Toka
Toka szombat, 21:43
..még Zimbabwe is szóba került, de az járkálós, mondjuk azt megnézném.Ezeket a közeli Afrikai területeket megjártuk már kb de délen nem voltunk.
Toka
Toka szombat, 21:03
Előzmény: #9004  GERI-inv
Már én is nezegetem a nyarat, több opcio is felmerült, nekem mindegy csak ne legyen járkálós mert ez a Katar-Abu Dhabi-Chile sok volt meg fárasztó is.Törökországba oda megyünk minden évben, de most Montenegro is szóba jött.
GERI-inv
GERI-inv szombat, 17:58
Már most agyalok nyáron merre menjünk… fiatalon egyszerű volt. Haverokkal beültünk a dízel w124-be, már szegény akkor is extaxi volt, de szó szerint a világból kimentünk vele… volt olyan Ukrajnába mentünk 2. Vh erődöket nézni. Bejártuk a Hargitát… Francia borvidéket is végigpöfögte… olaszban egy bunkó leparkolta :) Szóval élveztem anno fiatalnak lenni. 1 sporttáska elég volt. Most meg nézegetem a hülye szállodákat… mi van milyen a fekvése, mivel jutok el. Utazási iroda vagy egyedi szervezés… áhh, akkor meg kitaláltuk kedden hova megyünk és csütörtökön már betegállományban voltam a cégnél és úton :))) Volt olyan a sok csempészcuccból visszajött az ára az utazásnak… olaszból tészta, franciáktól bor, németektől autórádió, haribo ukránoktól románoktól cigi, alkohol… XD 
Toka
Toka szombat, 17:36
Előzmény: #9001  GERI-inv
Minden buli véget ér 1szer😇
GERI-inv
GERI-inv szombat, 17:03
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20241214/mar-a-szemelyinket-sem-kell-magunkkal-vinni-mutatjuk-mit-valt-ki-a-digitalis-allampolgarsag-729181
Na közben nekem már van ilyenem.. jelenleg kb rendőri igazoltatásra jó…meg kormányablakba időpontfoglalásra, állami orvosi rendelők nem fogadják el a rongyos taj kártya helyett..
Kb 5 perc a létrehozása a kormányablakban, ha valakinek van ott dolga, akkor érdemes ezt is megcsináltatni. Érdemes előre letölteni az alkalmazást. Fontos, ha a telefonod elhagyod vagy cseréled újra be kell menni… nem lehet átmásolni.
Id app kell meg a Google Authenticator…
GERI-inv
GERI-inv szombat, 16:56
Előzmény: #9000  Toka
Mi meg szarakodunk itt az tőzsdével… ez a buli :)

Topik gazda

Toka
Toka
3 2 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek