Az jo ha dupla lesz, csak olvasgattam róla, lejár egy nagy pmap-om januarban majd lehet veszek rajt , most nem sok pénzem van, molban sok, cig, akko stb
Már csináltam ilyent te is tudod amikor aprankent adtam a wabit, olyan nehéz volt rá találni vevőt jó tanuló pénz volt. Csak likvid papírba tolok nagy pènzt
Ami késik nem mullik, még év végéig lehetsz Toka clon, majd Dodo megtalál valahol.Vettem Akkot, Ciget, Vertikált..8ig nem ment le..tán 8.6 korul volt vmi...mindig visszahuztam...Mi is megyunk holnap nagybevasarolni, rendeltem 2kg jo borjucombot is, halat is szeretem de attól hamar megéhezem.
Sajnos ma egész nap autózás volt,bor és különböző halak beszerzése,ezért csak leskelődés volt.24 óra alatt ezüst shortom -800 ezerről +1,6 m ba fordult.Vertikált nézegettem én is ,tegnap talán volt 8 Ft is, de elbámészkodtam.Lehet azért hezitáltam ám,mert nem tudtam mennyiséget venni. Én még mindig a deltát gyűjtöm és időnként a Glostert bővítem.Ebben a kettőben várom éven belül a nemzetközi nagy cirkuszt.Akko nagyon stabil papír,tartàs.Engem még nem hívtak Toka klónnak,azért ez egy kicsit fáj.
Concorde se írt róla szépeket, ők viszonylag pontosak. Nem látom miért menne a mol? Olajcegek nem mennek. Bulgáriában talán tudnak venni toltoallomasokat..
Bazz most nézem! Csökken az RSI vissza, meg ez a kiolvadós szint is… anno itt ragasztottak be csomó embert! Nem néztem a nagy időtávú TA-t :( nyitóban pápá wallis, ha anomália van!
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA/Nacky