Topiknyitó: Toka 2024. 03. 05. 13:01

Toka Club/Geri-inv/Labanc TA/Nacky  

Üdvözlet a Toka Club-ban.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
asztika péntek, 10:14
Előzmény: #8959  Toka
ezért kell venni e-sense vagy vivetech combot
Toka
Toka péntek, 10:12
Előzmény: #8949  GERI-inv
Látod, mondtam s még erő sincs benne....
Toka
Toka péntek, 10:03
A Cig lesz a legjobb osztalékpapir meg az otp......itt a Richternél a 4szazalék eladási nyomást okoz majd.
https://www.vg.hu/penz-es-tokepiac/2024/12/richter-osztalek-vraylar-orban-gabor-2025
Marika113
Marika113 péntek, 08:36
Előzmény: #8955  GERI-inv
P/e 10 elmegy. Ilyen közepes de egyetertunk
GERI-inv
GERI-inv péntek, 08:20
Előzmény: #8953  Manufacere
Ebből azért nem játszanék monacói herceget Lőri helyében… 
mcbull péntek, 08:17
Előzmény: #8947  GERI-inv
Jó reggelt kívánok! Most olvastalak éppen, :). Néha tényleg nem árt tudni mit eszünk! 
Vissza térve a pangásiusra..  a magasabb részeken laknak az emberek a csatornázás a fekália megy takarmányba a halaknak...
Szép napot kívánok & Jó kereskedést!
Nacky péntek, 07:24
     Még egy kis hernádi  😁                                                                                                                     https://www.vg.hu/vilaggazdasag-magyar-gazdasag/2024/12/vasut-magyar-vagon?utm_source=Newsfeed&utm_medium=referral&utm_campaign=newsfeed_group_topPV_34
Nacky péntek, 06:54
Országos előrejelzés: péntek estig                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Többnyire borult lesz az ég, majd napközben északkelet felől lassan, fokozatosan szakadozottá válik, nagyobb területen csökken is a felhőzet. Számottevő csapadék nem lesz. A keleties szél csak kevés helyen élénkül meg, de estétől Sopronnál már előfordulhatnak erős széllökések is. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 2 és 5 fok között alakul. Késő estére +1 és -6 fok közé hűl le a levegő
Nacky péntek, 06:44
Boldog névnapot a Lucáknak és az Otíliáknak  !                                                                                                   Luca névnap December 13-án van a hagyományos naptárakban .                                                                   A Luca latin eredetű női név, Lúcia régi magyar alakváltozata. Szent Lúcia vagy Luca  a keresztények által az 5. század óta tisztelt szűz és vértanú. A középkorban közkedvelt szent volt, legendája több művészt megihletett. Lúcia védőszentje a szembetegségben szenvedőknek és vakoknak, mivel a Lúcia név a lux vagyis fény szóból származik) továbbá a bűnbánó utcanőknek , valamint a hegyes szerszámokkal dolgozóknak (földművesek, kézművesek, varrónők, párnakészítők, nyergesek).                  Az Otília germán eredetű női név, jelentése birtok, vagyon.                                                                           Az 1990-es években az Otília igen ritka,  a 2000-es években nem szerepel a 100 leggyakoribb női név között.
GERI-inv
GERI-inv péntek, 06:23
Jó reggelt! 12.13. Péntek 
USA futures
NASDAQ +0,31%
Dow +0,2%
S&P +0,1%
Tegnap nem volt szép a zárás USA-ban.
Ázsia 
Nikkei 225 -0,99%
Hsi -1,57%
Mai nap péntek és 13 USA-ban ez a kettő sose kedvelt… elég babonás népség a 13. Emelet nem létezik sem a 13-as szoba… lehet Ázsia ragadós lesz mai napra a buxra… nem lepődnék meg…
Tegnap belémverte az ideget Toka a Wallissal.
Bocsánatot szeretnék kérni attól esetleg, aki belevett már előre is! Nem szeretnék senkit beragasztani… én is tegnap nagy adagot vettem. Csökken nem leszek rest eladni! Nem szabad beragadni évekre!
Toka
Toka csütörtök, 23:07
Super heinzen 4 találat s ebbol 2db nagyobb mint6os odsz
GERI-inv
GERI-inv csütörtök, 21:44
Előzmény: #8945  mcbull
Pangasius egy csodahal a legótvarabb vietnámi pocsolyában megél… de biztonság kedvéért adnak neki bőven antibiotikumot, meg foszfort is, hogy minél jobban megkösse a szervezete a vizet. Egy szeletet leraksz annyi vizet ereszt, amennyit nem szégyell!
Van izgalmasabb hal is a kígyó makréla, vajhal… az pl nagyon finom, csak éppenséggel nem tudod emészteni. Egy szállodában makréla címszó alatt jól laktam tőle… azt hittem üt a végórám másnap. Egésznap ágyban vagy a wc-én voltam. Elég bizarr volt… olvass utána :) Átélni szörnyűbb nem tudsz mit tenni…
mcbull csütörtök, 21:28
Előzmény: #8934  GERI-inv
Finom lehet biztosan, akkora mennyiségben és bográcsban!
Dolgoztam halasokkal,ők mesélték,hogy a rántott hal tej nagyon finom.
Kint Németországban vettem pontyot hegyi halgazdaságból...na azt a tiszta ízt nem találod meg az itthoni pontyokban. Még a Lidl ben vett halak is sokkal finomabbak voltak,de azt hiszem külföldi volt! Láttam itthon egy horgászattal foglalkozó egységet,hetente hozták kamion számra a csirketrágyát!
Érdekességként olvass utána a neten,pangasius hal mivel etetik a nevelőkben:) Aki nem ismeri, megveszi mert olcsó!
mcbull csütörtök, 21:26
Finom lehet biztosan, akkora mennyiségben és bográcsban!
Dolgoztam halasokkal,ők mesélték,hogy a rántott hal tej nagyon finom.
Kint Németországban vettem pontyot hegyi halgazdaságból...na azt a tiszta ízt nem találod meg az itthoni pontyokban. Még a Lidl ben vett halak is sokkal finomabbak voltak,de azt hiszem külföldi volt! Láttam itthon egy horgászattal foglalkozó egységet,hetente hozták kamion számra a csirketrágyát!
Érdekességként olvass utána a neten,pangasius hal mivel etetik a nevelőkben:) Aki nem ismeri, megveszi mert olcsó!
Marika113
Marika113 csütörtök, 21:21
Előzmény: #8940  GERI-inv
Vannak jó roman cégek jó piac.
GERI-inv
GERI-inv csütörtök, 21:16
Előzmény: #8942  rratfai
Huuu még brutálisabb lesz a mennyiség XD 
rratfai csütörtök, 21:14
Teljesen rendben van az!Ha passzírozod és alaplébe tudsz venni pluszba törpeharit,szürkeharit,KESZEGET,tisztavízű tóból ha lehet,harcsából jó a gerinc és a fej is,törpeharit pedig vékonyan forrázd meg, hogy a bőrt le tudd vakarni!Faternak ne szólj előre csak tedd elé karácsonykor és írd meg a tapasztalataidat!Sok sikert!🥇🎯🐬
Toka
Toka csütörtök, 21:13
Előzmény: #8939  GERI-inv
Hm....Torok ország nem eu tag...mi azok vagyunk...hm...más vonzata is lesz ennek...hatikva

Topik gazda

Toka
Toka
3 2 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek