Jó reggelt kívánok! Akkor jobbat nem is kívánhattunk volna a Mikulástól,szép Karácsony van kilátásban! Szép időtöltést Keszthelyen,nekünk megmarad családi nyaraló helyünknek. Sopronból kényelmesen tudunk menni oda és nagyon szép a part meg a város! Toka Úr lassan melegít! Szép hétvégét kívánok!
Jó reggelt! Szép hétvégét mindenkinek! Ma eljött a nagy nap! Toka Úr ma tér majd vissza! Az új minősítését az országnak tudjuk (BBB +). A csoda banki elemzők nem erre számoltak, látszott is a héten a kereskedés során, hogy a nagy papírokra töménytelen shortot nyitottak. Juj nekik… Hétvégén pihenjük ki magunk és készüljünk fel a jövőheti rakéta üzemre :) Én ma elviszem a családot kimozdulni picit, holnap meg lenézünk a Balcsi környékére. Keszthelyen elmegyünk az egyik kedvenc cukinkba is a fő utcán :) Más élményt is hozok, eddig úgy néz ki sikerült leszerveznem. Izgalmasabb a club tagok életében Toka!!! Majd kifaggatjuk, miket vett? Mi a véleménye a Molról! De elsőre köszöntsük szeretettel! Remélem egészsége jól szolgál! Ha minden meg is van, reméljük segít nekünk a karácsonyi rallyt végigvezényelni! Szegény távolléte alatt, ami ámokfutást egyesek műveltek itt… remélem nem rágott be az egészre! Illetékesek egy bocsánattal tartoznak…
Nem tudom, hogy lett ezaz értékelés… lehet én olvasom rosszul a gazdasági mutatókat, de ezt elfogadom most :) Mollal OTP-vel is romon vagyok BUX index start!
Dax pár shortost kirázott már… fél éve várják a padlót és új csúcsokat dönt… eladtam a Zalandot az is feljebb ment … commerzbank szintúgy. Nem is értem mire emelkedik…
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA/Nacky