Azt tudom biztosra mész. Kevesek véleményét olvasom és veszem komolyan… a te meglátásaid mindig mérlegelem! Nem böfögsz be baromságokat tények nélkül… meg nem a hypera alapozva gyűjtöd a pénzt. Nem speka papírokban nyomod a hülyeséget…
Postának az értékesítési hálózata volt a kincs… hiába költözteted be egy Gránit bankba a terméket. Szegények kis szelet. Az MBH és CIG stratégiai működés sokkal erősebb. Olyan fiókhálózat van mögötte, hogy csak na! Minden kis faluban van kb… Otp Groupama páros is azért jó :) Allianz előtt nagy kihívás előtt áll, hogy a piacvezető szerepét visszahozza, de nagyon tehetséges új vezérigazgatójuk van Bacsó Geri személyében. Bár nehéz a a dolga, mert Keszthelyi Erik kilóra megvesz minden jó szakembert… Keszthelyi Erik nagyon komoly éves gálákat rendez a biztosítási szektorban! Tombola minden van, kitüntetések! Ki nem szeretne egy, ilyen főnököt? :) Szóval hidd el a szakértői gárda a cigben van már meg a Hungarikum alkusznál… Majd megállítja a Magyar Biztosítók Szövetségét, Uniqa meg az Allianz késbe dől.
Ez kínai autógyártós story miatt tartottam a wabit… mondom az bejön az nagy buli lesz. Mivel extra vámot kaptak a kínaiak. Lehet úgy nem lesz túl vonzó a kínai autó a jövőben. Bár őszinte leszek tetszik az a BYD seal :) Wabiban most nem látok semmi, olyan extra dolgot, mint 1,5 éve… dupláztam vele jó időszak volt. Most nem azt éli az a cég… emlékszem a dagonyában vettem, voltak olyan napok, csak én vettem… meg amit dobtak rám. Mondogattam magamban nem ott a helye, a könyvei jók, kilátás jó… Utána folyamatosan jöttek a jó hírek. Most meg?! Semmi… postára tukmálja, ami nem jött be… chartja egy merő csökkenő trend, semmi új és jó kilátás. Ipari termelési adatok béka segge alatt… mit szállítsanak? Útdíjak is emelkedtek… bocsánat, ha valakit megbántottam és benne ül.
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA/Nacky