Azt sohasem fogod beismerni, hogy a kérdéseidre magad sem tudsz a kérdésnek megfelelően konkrét választ adni, mert feltételezéseken alapul.Nem megpróbáltam választ adni,hanem válaszoltam, részletesen.
Előre megmondtam bármilyen választ kapsz nem fogod elfogadni!!!!!!!!!!!
Éppen ezért, légyszíves hagyd abba a fórum vegzálását a személytelen, erőszakos "kérdéseiddel" és valamint a kapott válaszok semmibevételét, ezzel a normális vitát lehetetlenné tevő magatartással.
"talán most elsöpöri ezt a rezsimet a népharag mint 56-ban"
Jó lenneRákosi óta nem okozott senki olyan kárt, mint ez a hazaáruló fideszes csürhe
Mondjuk egy haszna van a tombolásuknak: talán a nép (s a fiatal korosztály is) rájön végre, hogy nincs olyan, hogy nem foglalkozom a politikával.Mert attól, hogy ők nem foglalkoznak vele, a politika még foglalkozik velük.
És ennek ez a végeredménye, hogy egy hibbant Néró meg a maffiája adott esetben 2 perc alatt tönkrevágja a jövőjüket.
a politikai hatalom kontinentális, majd globális szintű monopolizálása szerintem kifejezetten rossz irány, azt persze el tudom fogadni, hogy jelenleg ez az uralkodó trend, de azt ne várd hogy tapsikoljak hozzá...
Feltűnő volt, hogy a CEU vezetése mennyire távol maradt az elvileg értük(hehe...) zajlótűntetéstől
mindösszesen két "munkatárs" szólalt fel a részükről
még az ismertebb tanáraik sem voltak hajlandók felszólalni az egyetemükért a tüntetésen
Tízezrek tüntetnek a CEU-törvény ellen a Parlamentnél