Furcsának találom, hogy veled szemben mindig magad állapítod meg, ki az aki éppen személyeskedik.
Ez általában akkor következik be, amikor elfogytak az ezerszer ismételt feltevéseid. Ja és még a trollozás másokkal.
Minek ez az igazság követés?A sok troll szöveget nem nehéz semmissé tenni.
Keresd meg a Puzsér 10 legjobb mondatát a sok értelmetlen mondatot használók közül azt, amelyik neked van címezve.
majd ha rendet tartasz a topikodban, akkor talán szóba állok veled. mindenesetre modinak jeleztem, amit jeleznem kellett... kíváncsi leszek az eredményre. a múltkor én kitiltásra kerültem egy topikból, csak mert egy hazug csoportosan elkövetett garázdasággal vádolt meg, amire én frusztrált nyikhajnak neveztem. nos, akkor a hazug vádnak nem lett következménye, csak az én általam használt minősítésnek. ismerős a történet "kedves" pny? hamarosan kiderül, h a portfolio modija újra alkalmazza-e a kettős mércét. ui.: mellesleg rohadt nagy szerencséd, h nem valós polgári nevemen, valós profilképpel vagyok regisztrálva, mert bizony apert már elindítottam volna irányodba is meg talán a szerkesztőség felé is (mivel az a hsz. a mai napig nincs moderálva és szankcionálva...)
ha magyarnak tartod magad, akkor kérdezheted magadtól is... részemről itt a veled való kommunikációnak a vége. van az a szint, ami alá nem megyek... remélem megbocsátod nagyuram.
"Kiváncsi vagyok a véleményedre. Erre eddig egyetlen Fidesz hívőnek sem sikerült válaszolnia " na látod itt hagytam abba az olvasást. rossz ajtón kopogtatsz... mellesleg ha már ma egyszer kioktattál, a kíváncsi-ban van egy hosszú í!
Tízezrek tüntetnek a CEU-törvény ellen a Parlamentnél