a TEVA igazgatósága felhatalmazott, h jutalmul két piaci meglátást megosszak veled, PLG: kitört a csökkenő csatiból; OGEN: az esetleges csésze fülének alja talán megvolt.
elkezdődött a sávozás a TEVA piacán... !!! 13-21 Dodó között mozog majd, ezt lehet egyenlőre lekereskedni.... ( hírektől , hangulattól függően)............ sztem megtalálta az alját 11dodónál.../ konszolidációs szakasz/
Én is így látom. 32-nél azt mondtam félig viccesen, félig komolyan amikor Kiszamoló nyári akcióban vételre ajánlotta, hogy 10 alatt majd megvizsgálom. Hazudtam, kb 18 óta követem, de lehet ezzel tényleg csak 10 alatt érdemes foglalkozni.
Még én sem, pedig egyszer már majdnem beszálltam.. Mi a terved? Nem bántod továbbra sem, mert jobb beszállóra vársz? Vagy esetleg végleg elvetetted, csődöt vársz?
Ez a Teva eleg megbízható, esik non-stop.Azon filózgatok még mindig hogy kell jönnie egy felpattanasnak, még akkor is ha nincs meg itt a trendforduló.persze ha rosszat jelent 2-an akkor irany a pince.
Én egy kört futottam benne és kistoppolt, nem mertem megint belevenni. Akkor valami 14,3 volt talán az alja, most már tényleg nem tudni, hol. Egy Matgab portfolió ideális elemei ezek. Re elgurult a gyógyszer
TEVA részvény