1. nem vagyok sem fideszniyk, sem antifidesznyik. csak gondolkodom
2. én is leírtam sok tényt: az EU és Ny-Európa magára maradt abban, hogy a rózsaszín balliberális emebrjogi, polkorrekt narratíva foglyaként (ez a fő vezetőire döntéshozóira vonatkozik mert a tömegek már fel-fel ébredeznek a sok terrorcselekmény nyomán), saját hosszú távú érdekeit figyelmen kívül hagyva, bíbelődik a magukat menekültnek álcázó migránsok kezelgetésével és emberbaráti segítségebn való részesítésével: minden más földrész vezetői rég rájöttek, hogy a világ összes szegényének, nyomorultjának a problémamegoldását nem vállalhatják fel, mert beleroppannának = Európa sorsa is ez lesz, a saját sírjának a megásásán dolgozik, ha nem állítja meg záros határidőn belül a tömeges bevándorlást!
"ezzel a retorikával az az egymillió gazdasági migró magyart azonnal ki kéne vágni nyugatról"
ez pedig óriási tévedésed: a külföldön dolgozó magyarok nem elvesznek, hanem hozzátesznek Európához: dolgoznak, értéket állítanak elő, nyelveket beszélnek, adóznak, hasznos tagjai a társadalomnak, nem segélyeken élnek
a Németekhez beözönlött bő 1 millió embernek viszont a a statisztikák szerint még a 10%-a sem dolgozik, tehát ez rájuk nem igaz! ezek a tények, nem tudod őket megcáfolni
a mi magyarjaink nyugaton nem gettókban élnek, tudják pl. mi az h. női egyenjogúság és nem robbantganak csak úgy hobbiból, mert nem hívei oylan vallásnak, melynek szélsőséges vallási vezetői ilyesmire buzdítanák őket
Terrortámadás Barcelonában - Megerõsítik a biztonsági intézkedéseket
Ugrás a cikkhez