Ezeknek a terroristáknak csak annyi közük van a valláshoz, börszínhez, hogy van valami, amivel meg lehet magyarázni az idióta, önző, szadista cselekedeteiket. Ha kizárod a bevándorlókat, attól még a terroristákat nem fogod tudni megállítani, ahhoz más eszközök kellenek: pl: a pénzforrásaik korlátozása, embercsempészek visszaszorítása, de semmiképpen se az, hogy ilyen Pharaon-okat beengedünk az országba :)))Az, hogy ezeknek mi a belpolitikai vetülete, már egy másik kérdés. Az is nézőpont kérdése, hogy az Orbán-párt megállította-e a migránsáradatot? Szerintem a török-Eu megállapodásnak ebben sokkal nagyobb szerepe van. Az én szememben az Orbán-párt gyűlölete túlmutat minden határon, ami elviselhető és tolerálható. Ez óriási morális rombolást végez az országban. A következménye az, hogy a magyar egyre jobban nem érti Európát, ahogy ez a fórumon is megfigyelhető. Nincs itt semmi Soros György, ez egy politikai blöff. Ami van és tény: nyugaton lehetőséget akarnak adni a bevándorlóknak, hogy ha integrálódnak, akkor jobban tudnak élni, ha nem, akkor viszlát. Ez egy teljesen korrekt, keresztény hozzállás.A minap sétáltam egy vidéki nagyvárosban, és elsétált tőlem nem messze 4-5 közel-keleti kinézetű kb. 16 éves forma srác. Pár méterre odalépett hozzám egy 70-80 év körül nő, azt mondta csodálkozva, aggódva: "ezek migránsok, Úristen!". Gondoltam magamban: na és akkor mi van? Nem csináltak semmi rosszat. Sajnos azt látom, hogy sok az alatvalló beállítottságú az országban, akik bekajálják az Orbán-párt kajáját. Kösz nem!
Terrortámadás Barcelonában - Megerõsítik a biztonsági intézkedéseket
Ugrás a cikkhez