Kisteherautó hajtott gyalogosok közé Barcelona központjában csütörtök délután. A terrortámadásnak hivatalos információk szerint 13 halottja és 50 sebesültje van. A két támadó a helyszínrõl elmenekült és egy közeli étteremben
Tapasztalat leírása = projekció? :)) Cool. Melyik pszichológia tanszéken tanítják ezt? Hadd zárassam be rögtön BalogZolival! Inkább, mint a CEU-t.
Nem én projektálok, hanem te vagylaissez fair. De sebaj, behunyhatjuk a szemünket és továbbra is a szőnyeg alá söpörhetjük a problémákat... majd a probléma old meg minket. ;)
:)))
225-ös bejegyzésem a 224-esre reagálva ezzel kezdtem: "Ja és ez csak az általam észlelt átlag"
általam észlelt = csak amit én tapasztaltam (velem történt meg, ott voltam személyesen)
általam észlelt átlag = az általam észlelt tapasztalatok átlaga
általam észlelt <> világátlag, mert én <> világ összes embere
Tarzan szereti Jane
érti?
mert ez lehet h így van a te mikró világodban de messze nem jellemző
te egyenlőségjelet teszel a fanatizmus és a muszlimok közé, holott ezeknek az embereknek a döntő többsége kb lszrja a miniszoknyát
persze, van amelyik megbolondul az is igaz
és nylván, ha nem lenne itt egyetlen egy sem akkor ezt a veszélyt ki is pipálhatnánk
mint írtam nekem sem tetszik, ha rajtam múlna levetetném a kendőt róluk, szétszórnám a populációt és beolvasztanám
meg lehet ezt oldani pl. nem kapnak segélyt
amit írsz az egyébként kb olyan, mint annak a tominak a rémálma a spanyol boltban a muszlim nővel
Nem sértesz meg vele. Csak vettem egy példát, ami kellően mindennapi, és létező. Hogy hány százalékot érint? :)) Passz. Örülök, hogy a te tapasztalataid pozitívak e téren.
"csak hadd ne kelljen már kezet fogni egy nővel" - ez így tul van bagatelizálva már ha meg nem sértelek. Ilyenek is biztos vannak de ez csak a nagyon kis százalékuk.
Én 10 éve a liberalizmus fellegvárában ( Hollandia ) élek hidd el tudom miről beszélek. Napi szinten köztük mozgok, dolgozok, élek ha úgy tetszik..
a szírek, libanoniak teljesen nyugati gondolkodásúak
irakot nem ismerem
iráni osztálytársam volt, az anyja, lánytestvére sem hordott kendőt, ellenben európai ruhákat igen
a maghreb országok kétarcúak
afrikai muszlimok már keményebbek
ázsiai megint sokféle
összességében szerintem fele-fele lehet az arány
Nyugodt életre vágyik, ez nem kérdés - de a saját elképzelése szerint.
Te is csak nyugodt életre vágysz, csak ne smároljanak férfiak a padon. (Ha ez épp nem zavar, bocs, csak kitaláltam valamit.)
Ők is csak nyugodt életre vágynak, csak hadd ne kelljen már kezet fogni egy nővel. Nem nagy dolog a békesség kedvéért... vagy mégis?
egyrészt soha az életben nem kerülnek többségbe európába
a fanatikusok végképp nem
ott a statisztika, a 6 százalék semmi, ráadásul ennek legalább a 80 százaléka világi muszlim
most akkor mondhatom én is, hogy ismerek nem egy törököt, aki iszik mint a gödény és eszébe nem jutna kitiltani a miniszoknyát
otthon sem tiltják
te a muszlimok kisebbségéről beszélsz, akik alig vannak európában
nem értem, pontosan mit szeretnél ezzel
Vallás , szül hely, bőr szín stb -től függetlenül a nagytöbbség nyugodt életre vágyik szvsz
Ilyen fanatikus hülyék akik meg mostanában ámokfutnak meg mindig lesznek..
Ja és ez csak az általam észlelt átlag, biztos van mutatóban balkáni fanatikus és arab európai gondolkodású is.
Damaszkusz egyébként pont egy metropolisz volt, úgyhogy lehet, hogy akik onnan jönnek, azok pl. hamarabb integrálódnának, mint az a török, aki valami helyi faluból jött.
Olyasmik. Ha már a Guardian is megírja, akkor érdemes fölfigyelni rá:
link
Ez Origo, de még tavalyi, azt hiszem, még az agymosás előttről talán:
link
(Viszont bocs, folyékonyan beszéltek németül, szóval lehet, ott születtek.)
Nem az Iszlám Állam a fő ok, hanem az iszlám világszemlélet (szerintem). Dolgoztam külföldön muszlimokkal is, jól megvoltunk egymással melóban, hülyültünk is, de világossá tette számomra a munkatársam, hogy ha itt ők kerülnek többségbe, nix miniszoknya pl. (Mármint nem rajtam. :D De úgy meg gondolom, főleg. :DD) Munkán kívül nem keveredett nem muszlimokkal. Csak a család volt és a templom. (Indiai volt, talán barangal.)
A balkániak az európai kultúrkörbe tartoznak, ők kb. úgy tartják a szokásaikat, mint mi a keresztényt. A török attól függ, Törökország mely részéről jött. Még az indiai muszlimok sem az a fanatikus fajta, de az is régiófüggő, illetve, hogy tisztán muszlim vagy muszlim-hindi kevert közösségből jött-e (ahol a hindik voltak többségben(!)), viszont az arab muszlim csak rábólint arra, hogy egyetért veled (hitetlennek amúgy sem bűn hazudni), addig, amíg nem ő dirigál. Észak-afrikai muzulmánokkal nem dolgoztam, róluk nem tudok mondani semmit, törökkel sem, egyébként. Balkánival igen.
nem tudom hol lehet ez londonban
olyan mint a svéd no go?
én azt írtam, hogy 2010-ben 10 millió muszlimmal nem volt probléma
a gondot az iszlám állam okozza
egyébként a bosnyák, albán egyéb balkáni muszlimokkal mi a helyzet?
a török muszlimokkal, akik atom részegre isszák magukat?
Ez árnyaltabb. London egyes kerületeiben nem ölnek meg, csak kiverik a kezedből a sört a "muszlim gárdisták", mert a shariával ellentétes.
A német nudistákat, akiket leköpködtek kb. egy éve azok a suhanc menekültek, akiket ott szállásoltak el, szintén nem gyilkossággal végződött - de ez is terror, ami az embernek az egészségére megy. Tudod, mint mikor a szomszéd minden vasárnap flexel 20 éven keresztül vagy mint mikor egész életeden keresztül lopja valaki a tyúkod, tojásod, zöldségeid-
szóval, 2010-ben 10 millió muszlim élt európában + 14 millió oroszországban
ez európai muszlimok közül, hány lett terrorista?
hányan követtek el vallási alapú bűntényt?
ezek egzakt kérdések
Terrortámadás Barcelonában - Megerõsítik a biztonsági intézkedéseket
Ugrás a cikkhez