Két, kormányzati, valamint szakértõi munkacsoporti szinten zajlanak a tárgyalások a Magyarországon mûködõ, Európai Unión kívüli külföldi egyetemekkel - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter újságíróknak
"Egységes közös hadsereg. Egységes,közös határvédelem. Közös valuta."
Ugye tudod, hogy ezek az önrendelkezés bizonyos mértékű feladásával járnak? Amit Te nem támogatsz? :)
Szerintem Dzsepettó papa csak annyit tud kb., hogy melegbárban dolgozik :) A kormány propaganda-gépezete az új Microsoft :) Erre a régi viccre gondolok: A tanító néni az iskolában kérdezi a gyerekeket az apukájuk foglalkozásáról. Józsika: - Az én apukám kertész. Fákat, virágokat gondoz, füvet nyír. Pistike: - Az én apukám kőműves, házakat épít. Móricka: - Az én apukám sztriptíztáncos egy homokos klubban. Mindenki elcsodálkozik. A szünetben a tanító néni megkérdi Mórickát, hogy tényleg igaz-e, amit mondott. Móricka így felel: - Nem... de szégyelljük, hogy a Microsoftnál dolgozik...
Gondolom a lé. Mármint az övék. Az legyen közös.
Van ennek neve, nem hízelgő.
Törölt felhasználó2017. 05. 24. 13:42
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ezzel nem is vitatkozom.
A CEU ügyben is van egy törvényünk és (ha nem változik semmi) a CEU-nak be kell zárni.
Nekem az okozott károkkal van gondom.
Az EU az USA tiltakozhat, de nem kényszeríthet a változtatásra. Viszont ők is megtehetik az "ellenintézkedéseiket", mert őket is megilleti az önrendelkezés.
Tudom, mert én nem az idióta kúrmány idióta propagandájából tájékozódom :) Vagy ezt vagy ennek az EU-s változatát olvastam el anno: link A lényege ezeknek az, hogy több 10e fő mindig is jött (ahogy írtad is), de a szíriai helyzet 160e fő/év körilire felvitte a statisztikákat, ami kb. a csúcs is volt egyúttal. A mini-szterelnök kiválasztotta azt az időpontot, amikor megindult a csökkenés, megépítette a kerítést, és mutogatta az adatok egy részét az agyhalott zombiknak, hogy lám-lám, a tyúkkerítés mégiscsak megállította a migrációs hullámot, mi pedig megvédtük a hazát. Undorító, hogy mit művelnek ezek valódi kormányzás helyett, és az is undorító, hogy olyan sok agyhalott van, hogy kritikus gondolkodás nélkül beszo..ják az egészet. Persze, hogy franciául meg egyéb nyelveken kell tanítani a diákokat: a nemzetközi publikációk elég nagy része csak angolul érhető el. Nincs is rosszabb a komcsi férgek számára, mint amikor az állampolgárok önállóan gondolkodnak, sőt még adatokat is be tudnak szerezni (és értelmezni) a netről.
Törölt felhasználó2017. 05. 24. 13:33
Előzmény:
törölt hozzászólás
"Esetleg az idáig érvényes úgy volt megszövegezve,hogy ők voltak az egyedülik akiknek hagyott egy kiskaput?"
Igen ez igaz, és azért volt az USA-ban a szövetségi kormány nem illetékes oktatási ügyekben.
Ezért kellett (kellene) eltérően kezelni.
És mi a magyarázatod a Heinekenre?
Érdeklődve várom mikor lesz a tiltakozás a kormány ellen, amiért maradhat a "kommunista vörös csillag".
Nagyon sok embert zavart korábban. Vagy Orbán Viktor úgy döntött hogy ezeknek megváltozott a véleményük?
Légyszi sorold már fel, hogy mi legyen szerinted "közös"? Mert amikor beléptünk az EU-ba, akkor tudott dolog volt, hogy elég sok minden innentől közös.
"A CEU tökéletesen tisztában volt azzal,hogy kivételes helyzetben
oktat.Lehet ezt magyarázni,hogy erről nem ők tehetnek.És az is érdekes a
beszélgetés azon részébe sohasem áll bele senki sem,miért van az,hogy
csak egy egyetem tiltakozik a változás ellen?"
Szerintem ebben a témában (számunkra) másodlagos a CEU vagy Heineken. A legnagyobb gond az országnak okozott kár.
Én is attól félek hogy csak Mészáros és baráti köre fog befektetni:((
Tudom, Te egyetértesz azzal, hogy az országnak ki kellene lépni az Unióból. Én nem.
"miért van az,hogy csak egy egyetem tiltakozik a változás ellen? "Ezt rajtad kívül senki nem állítja.
Törölt felhasználó2017. 05. 24. 13:16
Előzmény:
törölt hozzászólás
Pinokkió vazze, nagyon mélyen szántasz erkölcsi mélységekbe, folyamatosan hazudozol...hány napja tárgyaltuk ki, s persze válaszolni nem tudtál, hogy miért tiltakozik a teljes magyar felsöoktatás, az összes egyetemi tanács, az MTA stb..."miért van az,hogy csak egy egyetem tiltakozik a változás ellen?"
A szüleid tudják, hogy miket müvelsz névtelenül fórumokon?
Mert leginkább őket érinti Tudod, azért hozták a jogszabályt, hogy ellehetetlenítsék a CEU-t. Ezt ugye nem is tagadják, csak Te nem vagy hajlandó figyelembe venni. Hogy miért? Mert "Soros!"...
Tárgyalna a kormány a CEU-ról, csak Amerika nem válaszol
Ugrás a cikkhez