Részemről befejezve! Ha nem tudsz zöldágra vergődni, ajánlom egyéni indítványodat nyújtsad be a Kúriának! Nem én vagyok az akinek dönteni kell az ügyedben!
Még mindig nem tudjuk miért civil szervezet a TASZ és a HB!
Azt mondasz a CÖFről amit akarsz, de a szép szavadért nem lesz a törvény megváltoztatva! A CÖF addig törvényesen lesz bejegyezve, mint civil szervezet!
Kérdés: az ellenzékhez köthető emberek miatt nem kell a civil szervezeteket felfüggeszteni? Vagy éljen a kettős mérce egyéni értelmezése, (ahogy nekem tetszik?)!
Sem a TASZ-ban, sem a Helszinki Bizottságban nincsenek benne kormánypártokhoz, a kormányhoz köthető emberek. Ez a CÖF-ről nem mondható el. Sőt, kifejezetten állítható (tény), hogy kizárólag kormánypártokhoz, a kormányhoz köthető emberek vannak benne.
Törvény az törvény! Civil az civil! A TASZ is civil meg a HELSINKI BIZOTTSÁG is civil. Mivel támasztanád ezt alá?
Neked maradjon a hantázás, ha nem tudsz a törvények alapján döntést hozni!
Még mindig nem tudsz különbséget tenni (nem akarsz?) civil és civil szervezet között?
Idézzed nekem azt a törvényt, ami a CÖFöt nem ismeri el civil szervezetnek!
Ha nem tetszik változtasd meg a civil szervezetekre vonatkozó törvényeket!
Mi lesz a liberalizmussal, ha senki nem akarja elismerni az ideológiáját? A felfogásod szerint, ha nem értesz egyet egy létező törvénnyel, attól még a törvénynek van igaza? Neked marad a felháborodás és az értetlenséged, hiába szurkolsz a törvény ellen.
Felesleges másokat minősíteni, főképpen, ha nincs igazad!
Létezik alapítvány és létezik párt. Miért vonod össze a kettőt? Külön szervezeti egység.
Látod ez a gond a kettős mércétekkel. Amint előkerül, egyből jön a magyarázkodás.
Mészáros lányának barátja bejegyeztet egy MAGÁNALAPÍTVÁNYT. A kormány,fidesz erre utal pénzt. Ő pedig támogatja MAGÁNEMBERKÉNT a CÖF munkáját.
Máris helyre áll a világ rendje.tiszta sorosi módszer.
Soros takarodj
link