Ne legyél kárörvendő. Bízok magamban, optimizmus van még, mert tudok amit tudok(pénzt akarok vele én is keresni), de ez a szar nem értem miért szakad be, pont ma, amikor egy rakat vasúti hír van......tuti nap végére este jön majd valami...
Ez már nem semmi. Lassan olvad a bux minusza, a korai -700ról volt -130is. Ennél a szarnál meg berak valaki 47re vételit és megkapja, ezzel leverve az árfolyamot. Megint eszetlenül szórja valami marha!!!! Esze sincs, hogyan csináljon több pénzt magának....
Akkor lettem igazán biztos abban, hogy a tőzsde nekem való hely, amikor felfedeztem magamban a tulajdonságot mely szerint nem vagyok hibás a saját döntéseimért. A legjobb stratégia mások szerint ha magas áron veszek egyszer részvényt, majd később nem hígítok(ezt nem is kérdőjelezem meg, csupán igazságként elfogadom). Ezért az összes pénzem egyszerre teszem bele valamelyik papírba. Valaki megmondhatná mit csináljak... Az lesz a legjobb, ha egy fórumon megkérdezem, hiszen ott mindenki nekem akar jót. #akereszteződésbennemnézekszéttegnapsemjöttsenki#
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja