Ja igen talán kérdezd meg a könyv alapján azokat akik 6 honapig szorták. Triman, jgsunflower.... Meg még ki tudja kik. Majd kiderül. De azt se feledd, h 34ről most 50körülire felment. Udom bem vígasztal, engem sem, de kiülöm, higítok rendesen....lassan már megkérdezhetnek a KGY-...:-D
Azt meséld már el mikor minden emelkedett ez akkor is esett. Az hogy van?
Törölt felhasználó2021. 10. 06. 10:34
Egy ilyen nap mindenki beparázik és ad mindent. Ez nem meglepő. A tőbbi tőzsdégez képest a magyar még jól áll -1%. Az ilyen napot mindig a kispapirok sínylik meg a legjobban. Ott van h 5-6% minusz is lehet. Ki kell seggelni. Eggyi. Én ma is vettem.
Ha nincs hír nincs mire menjen.... Most kell venni amikor minuszos a tőzsde..... Ők is veszik tőletek, akik dobják... Kell nekik a papír. Ne h bejelentsék majd, h az rv visszavásárlás miatt bővítettek, vettek piacon....:-D
Mindig van valaki akinek eljár a szája, pl trimánosok közül....ha van akinek a cég kell....stb. Dmkernél is tudni lehetett. Okosan vették is előtte a papirt olyanok akik tudták a fel rallyt. Ennyi ebbe ne menjünk bele. Ha én biztos lennék a fejleményekben, nem 220k lenne hanem már a mostani mol hasznot is bele nyomtam volna. 30-40millával igen csak fejebb tudnám tenni.
Miért te még nem tudod? De. Ez olyan mint anno az opus, dmker....Ott is kitudódott. Sőt 4ig-nél is. Ne hidd h titokban lehet tartani ha valami történik, vagy történni fog...
A megtűrt utasokat senki nem akarja kifizetni, ezért mindig megrázzák a fát. Nagy a várakozás ezért túl drága lenne 33-ra ledobni. Feljebb még nehezebb lesz tartani.
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja