Ha figyeltétek hónapok óta ezt művelték. Felvitték 100 ig majd onnan le 35 azért hogy a tőkeemelés minél olcsóbban tudják végrehajtani. 90% egymás közötti pakk átadással irányították a kereskedést
Én se vagyok Zoky 9. De mindegy is. Neked is sok sikert, és sok negatív posztot minden topikban. Küzdj meg a démonjaiddal, lehet boldogabb leszel, és nem mindig csak a kioktatás és negatívitás árad belőled. Sok nyerőt Neked is. Off
Kedvs Zoky9! Nem én vagtyok, amint azt már korábban is írtam Neked, de mindegy is. Sok szerencsét Neked is, meg mindnyájunknak itt, a történésekre úgy sincs egyikőnknek sem ráhatása. :-)
Legközelebb próbáld meg értelmezni is azt amire válaszolsz. Nem azt írtam, hogy az egyetlen létező termékükben bízom. Azt írtam, hogy a vízben, mint értékben bízom. És az sem biztos, hogy ebből a mostani menedzsment tud/fog jó üzletet összehozni, de mivel ráérek, majd meglátjuk mi lesz. Nem aggódom. Szóval se ott, se itt nincsenek rózsaszín elképzeléseim, és mivel 2018 óta vagyok SET tulajdonos, láttam már itt is egy-két dolgot, ami elgondolkodtat és visszahúz a realitás talajára. . Kérlek, mivel ez a SET topik, maradjunk a SET-nél, ne keverjünk ide mást, hátha a többieket nem érdekli. Köszönöm. Egyébként ha zoky9 lennél, azt is megértem, de nem érdekel.
Opimusnak, Konzumnak, 4IG-nek 2016-ban mennyi esélyt adtál? 0? A tőzsdén bármi lehetséges. Nincs olyan, hogy valami esélytelen és nincs olyan sem, hogy valami biztos. :)
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja