Igazi üzlet ember az ilyen, kérdés ki áll vele szóba?😀 ismételten bebizonyította amit itt sokan leírtak róla. Hogy mondják? Kutyából nem lessz szalonna.
Köszönjük szépen a rengeteg bejelentést ami a héten történt.
Törölt felhasználó2021. 10. 09. 19:47
Előzmény:
törölt hozzászólás
Faszság a kripto. Nekem is van pár milla bent. Szépen el is ment a 30%. De hosszu távra tettem be. A kripto nagyon nagy lutri. Iszonyat be tud szakadni és ugyan úgy fel is.... Annál még a bét is kiszámíthatóbb
Te Zsolti!Ugyezt nem gondolod komolyan,hogy még mindig nem ismerted ki a fórum+ember témát?!:) De arról nem is beszélve,hogy kispapir sutyerák forumon vagy éppen,ahol az emberek Szent módon hiszik,a 100. pár forintos felhúzás után is,hogy a pf.fórumról tudják irányitani az adott rv.bármilyen kispapir legyen az,árfolyamát!! De a legnevetségesebb az egészben,újabban sokat vigyorgok rajta,hogy ez már átterjedt az OTP-re is!!!:))
Óvatosan ezzel a papirral, ahol Oszkó Péter megjelenik ott előbb utóbb jön a krach!https://www.google.com/amp/s/24.hu/belfold/2021/09/24/ivanka-oszko-gattyan-startup-sojtor-romak-felszamolas/amp/
hónapok óta ezt írod mindenhova. Én csak azt nem értem, ha ez ilyen könnyű, miért nem dobod ki bukóban az összes papírt? Ha 80x tudsz, akkor nem mindegy, hogy 0,3-al adod olcsóbban a beker áradnál?
Mindenki eldurran!! Hisz alig van emelkedés csak lefele mindenhol itthon ez a mocsadek bet!!! Amint nullan leszek megyek coinok és amcsi most csinált egy haver altcoinon 0,08 centrol 80 dollárig 4000 dollárt kockáztatott sosem kell dolgoznia!! Röhög a magyar szutyok tőzsdén!!!
Pár éve hozták be a magyar jogrendbe a bizalmi vagyonkezelői formát. Osztrák mintára van is benne némi ráció, de a "honosítása" azért nem lett olyan makulátlan szerintem. Elvileg főként a családi vagyonok vitamentes(ebb)/tisztább öröklését hivatott elősegíteni, gyakorlatilag viszont kiválóan alkalmazható "háttérben maradáshoz" a klasszikus strómanos megoldások gyengeségeit részben kiküszöbölve. Hozzáteszem hungarisztánban olyan dinasztikus közös vagyonok (még?) nem nagyon találhatóak, vagy én legalábbis kevésről tudok, amelyekre ezt a nyugatabbra kitalálták, de ettől függetlenül a lehetőség adott és van is talán vagy 20 ilyen engedélyezett vagyonkezelő. Egy bizalmi vagyonkezelőnek tehát megbízója van, uh. az Apelso sem feltétlenül azért adja hozzá a nevét, mert ők olyan baromi nagy fantáziát látnak benne, hanem mert ... ugyanakkor nem látni mögéjük nyilvánosan.
Törölt felhasználó2021. 10. 08. 22:10
Addig játszák ezt a lehúzom a kisbüfit aki az árfolyamon akar látni valamit a betett pénzéért, amíg kifognak egy nem igazán kispályást, aki nem fogja hagyni veszni a pénzét. Ezt max az opus csinálhatja addig amíg a ML-t védi a kormány. Nem játszunk más játékával!!
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja