Bízol benne kerketed a rózsaszín ködöt. Nincs is ezzel semmi baj. Csak képmutatatás amit írsz. A futurban akkor nem baj ha valaki rózsaszín ködöt kerget. Itt igen. Na majd meglátjuk hosszú távon melyik rózsaszín köd lesz a nyerő. Arra hogy a Futur kb 0 százalék esély van. 1 termékük van. Árbevetél 2.5 millió. Szerver bérlés 3 millió havonta. Javasoltam múltkor vedd le a szemellenzőt. Nem is értem miért nem a Futur topikba irogatsz ha abban hiszel?
Soha nem a coin-ok miatt vettem FuturAqua rv-t, és nem is speka kereskedésre. Hosszútávban gondolkodom, aminek alapja a víz. Ennyi, és bízom benne. Nem a "cukrászban", hanem a víz értékében. Aztán majd meglátjuk mi lesz, max. bukok. De mivel nem a konyhapénz van itt, különösebben nem érdekel, mert munkából élek. Ennyi.
Abból hogy még mindig tartod. Elmondásid szerint 49es átlaggal. Végig nézted 138-44 ma. Ha nem hitted el akkor minek tartod? A 30 milliót érő vízűzemre? Komolyabbak 300-400 milliónál kezdődnek. Na mindegy is sok sikert ott
Látom a ma hajnali bejegyzésemnek többen nem örülnek, pedig az csak realista meglátást tükröz. . Na mindegy. Hogy nekik is kedveskedjek: tegnapi hír, miszerint az Apelso Trust - aki ugye itt is érdekelt - 25M db Megakrán rv-re szerzett opciós jogokat. . Érdekes egybeesés...
Sajnos nagyon lefele néz ki, nyitóban adja el mindenki, aki örülne annak ha én vinnem 60 fölé a papírjait. Aki ma bírta a víz alatt az holnap kap egy kis levegőt. Egészségükre!
A múltheti pánikba 44,5 ig ment le, majd onnan 51,6 ig, ma 47 megfogta mehet 53 fölé
Törölt felhasználó2021. 10. 06. 19:57
Mindig az a vége h összeugrik a fórumozó társadalom. Én bízok benne, mert pénzt akarok keresni, de ez a hozzáállás amit a set vezetőség művel, főleg úgy h ez egy tőzsdei cég.....hagy kivánnivalót maga után. Nekem ilyen igazgatóm lenne a saját cégemben, már rég valahol a ukrán-orosz határon futkározna mesztelenül a hátán egy felirattal h **-+* oroszok.... Tudom h olvassák a fórumot. Gondolom jót röhögnek rajta néha...
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja