Upactive Autowallis ma 120,5 oda miért nem irogatsz. Egy hete mondtam lemegy 120ra. Ott is kitömtek itt is mindenhol. Nem gondolod ,hogy esetleg te nem csinálsz valamit jól? Ma brokik szórakoztak meglovagolták a délelőtti pánikot. Összes kispapírt lezúzták. Aki okos volt az ma vett nem eladott. Mai napig tudták visszavenni a short részvényeket, ha azt akarják hogy a könyvben látszódjon kgyn. Úgyhogy seggfej Orbók most már bejelentheted amit már úgyis mindenki tud, és jöhetnek végre a hírek. Ideje ennek az állkereskedésnek véget venni.
Tudom. Nem ahhoz hasonlítom, de a storyt el lehet játszani, főleg akkor, ha a nagybefektető, aki akar is dolgozni a céggel(vasútépítés téren) szépen hinti majd az infókat! Tudom, akkor is járhat úgy mint a szegény Opus, ahol mindent is megnyernek, mégsem látnak pénzt a kisbüfik!!!
Nem tudnék idegileg végigülni egy 50ről 30ra lejtmenetet..Főleg nem h jócskán bővítettem, lassan 3 hete minden nap....Akkor szerintem elbeszélgetnék vagy elbeszélgetnének valakivel a SET-ben!!!!
Törölt felhasználó2021. 10. 06. 16:58
Remélem csak korrekció. Jön valami jó hír és elkezd emelkedni. Eljátszhatják a Masterplastos sztorit. Az sem érdekel, ha Orbók közben szétlopja az egész céget......Csak az árfolyam emelkedésből lássak már pénzt, ha már osztalékot nem kapok.....
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja