Sokan még nem is sejtik milyen szerencsések,hogy itt 40 körül betudtak szállni a háborúskodás miatt. Mondjuk 100 felettieket sajnálom de szerintem ők is kiolvadnak még idén.
Triman és set között megy a civakodás amit már itt a fórumon is folytatnak. Triman szépen nyomja le az árfolyamot ezzel hatást próbál gyakorolni a setre. Set pedig kivette az összes pénzt a trimanbol. Triman nem ad el, mert fél, hogy alacsonyabb áron vásároljak ki őket. Set pedig nem vesz, ne rontsa a pozícióját. Mind a kettő nagy csibész, csapjanak egymás kezébe és tegyék félre a nézeteltérést. Bízom benne megoldódik a helyzet és mehetünk meglepő magasságokba. Várom mi a cég üzleti iránya, amit hamarosan közölnek. Talán ahhoz kellettek a hajók is? Elkészült a felújítással?
én nem hiszek ebben a triman eladásnak,abban hiszek amit itt irt Ön leszoritás.a többi az mind kamu,nyilván amit én irtam az is fikcio nincs bizonyitékom,de a leszoritás az igaznak tünik nyilván megvan az oka miért csinálják,
Törölt felhasználó2021. 09. 23. 09:11
Még az a szerencse, h tegnap dugónak volt a két nagyobb pakk berakva. Ha eladni akart volna, akkor lefelé minden szintre ráborította volna, ezzel bezuhanna az árfolyam. 6 hónapig is adták, csak akkor okosabban, mert nem egyszerre történt. Ne adjunk nekik ötletet, h akár 2millió darabot ideburítsanak, mert akkor lehet gyorsan 30 alatt lennénk!
Adhatnák 50 felett is, ez nekem inkább leszorításnak, féknek tűnik. Egy 5 évesnek elmagyaráznánk hogyan kell venni vagy eladni az is megértené hogy nem így:D
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja