Szerintem meg az a befektetői bizalom rombolása, hogy beapportálunk 124 ftn egy céget aki állítólag nagy jó. Majd azóta az égvilágon semmit nem nyilatkoznak mikor mindenhol a vasútról beszélnek osztják a milliárdokat. Majd lemehy az árfolyam 34ig. Utána meg még ők állnak neki hisztizni. A Triman jelenléte az árfolyamra 70 százalékos mínusszal volt hatással. Ezek a tények a többi duma
Negatívabb lettem valóban, mert eddig amit tudtam és láttam , az a vasúthoz kapcsolódott , most ezt nem látom , illetve közben kijott eloszor egy semmilyen beszamolo megint , majd egy felrántás és tömés. Ezt hívják úgy , hogy befektetői bizalom rombolása
35ft nál 45 ig ment nagy forgalommal az bizony benfentes,vételek voltak,jo pár millo fogyott,kik vették nagyrészt nem spekák és forintozok,hanem benfentesek ugy mint opusnál és konzumnál.
Én egyre kiváncsibb vagyok, ki is vagy te igazából :-)
Törölt felhasználó2021. 09. 22. 11:56
péntekig jön a bejegyzés hir,amugy kiv vagyok lesz e uj pont a közgyülésre,bejegyzés után és azért a féléves jövöhéten ,magyarul jo pár hir lesz 2 hét alatt hát vagy öt
Vagy te is bennfentes vagy , vagy reménykedő kisbüfi , de számomra egyáltalán nem világos , jelenleg teljesen más kisebb cégek és nevek adnak tőkét a cégnek.
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja