Én meg azt gondolom hogy ezt a "FOST" valaki felvásárolja azért nyomták le idáig minél olcsóbb legyen az ajánlati ára. Lehet nincs igazam, de ez is egy opció.
Én elhiszem, hogy így gondolod, de abba is gondolj bele hogy egy 36 forintos vagy egy 170 forintos papírt lesz könnyebb megjáratni. Olyan kritikus pont körül vagyunk, ahol egyszer csak elfogy az eladó, mert akinek van is az már le...ja ha esik még, mert elenyésző lesz a veszteség ahhoz képest amit eddig bukott, és inkább kivár.
Kérlek ezt alapozd már meg nekem ? Mitől valószínűbb a felezés innen , mint egy mondjuk 80as árfolyam? Van valami infód , ami nincs nekünk ? Vagy csak hasadra ütöttél ?
De ez egy nettó marhaság. Attól, mert felfelé 10.000 is lehet, meg 1.000.000 is, attól még ez nem realitás. Nagyobb realitás a felezés még innen, mint duplázás. Ez a lényeg.
Szerintem nem azt írta, hogy nincs tér lefelé, hanem hogy nem sok maradt, és sokkal nagyobb a tér felfelé. Az ilyen értelmezési nehézségektől áll fel a szőr az ember a hátán.
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja